zmiana wyglądu ikon, jak to zrobić ?

• 5 Odpowiedzi
  • 759 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline circoloco

• 279
  • Sprzęt: XPERIA & P1i
« dnia: Sierpień 30, 2005, 17:11:24 »
podejrzewam juz było takie pytanko nie raz ale nie znalazłem. Da się to wogóle zrobić? np. zeby ikona q3mail wyglądała jak outlookex. albo pdf jak acrobat reader? mam trialowy pocketIcon ale nie wiem co zrobić po stworzeniu takiej ikony, moze mozna gdzes sciagnac?
SonyEricsson Forever

*

Offline mix2

• 40
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 31, 2005, 18:50:10 »
Daj sobie spokój z jakimś pocket iconami. Ściągnij coś takiego jak ResHack i sobie icon group zmień (na taki jaki chcesz mieć), i po sprawie. Metoda sprawdzona przeze mnie osobiście- gs player przerobiony na winampa :)

*

Offline circoloco

• 279
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 01, 2005, 08:36:54 »
Cytat: mix2
Daj sobie spokój z jakimś pocket iconami. Ściągnij coś takiego jak ResHack i sobie icon group zmień (na taki jaki chcesz mieć), i po sprawie. Metoda sprawdzona przeze mnie osobiście- gs player przerobiony na winampa :)

skoro tak mówisz to spróbuje, skąd to zassać?
SonyEricsson Forever

*

Offline mix2

• 40
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 01, 2005, 08:51:21 »
Myślę że opcji wyszukiwania powinno się używać także poza forum. Przez google znalezienie nie zajęło mi więcej jak 5 sekund... Ale prosze- oto link: http://www.programmersheaven.com/search/Download.asp?FileID=16956
Życzę pomyślnego "dłubania" :)

[Dodano: 2005-09-01 08:57:48]
Dodam tylko że wszelkie zmiany na skompilowanych przez autora plikach (oraz ich źródłach i zbiorach) jest łamaniem prawa (no chyba że któryś w umowie licencyjnej na to pozwolił). Więc wszelkie działania tylko i wyłącznie dla dobra nauki ;)

*

Offline circoloco

• 279
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 01, 2005, 10:05:42 »
dzenx. pobawie sie

[Dodano: 2005-09-01 10:09:45]
a powiedz jeszcze proszę słowo jak to obsłużyć mniej więcej... pozdr
SonyEricsson Forever

*

Offline mix2

• 40
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 01, 2005, 15:39:20 »
otwierasz interesujący Cie plik po czym klikasz Action-> replace icon (niestety zmienia się wtedy cały icon grop, a nie jadna ikonka, czyli ikonki wszelkiej możliwej maść i rozmiaru, i właśnie takie musisz mieć gotowe do zamiany). Więcej, Ci nie powiem bo w większość to kwestia praktyki. Jeszcze raz życzę powodzenia.