Potrzebna POMOC

• 4 Odpowiedzi
  • 1282 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Potrzebna POMOC
« dnia: Kwiecień 04, 2003, 10:50:17 »
Witam!
Muszę napisać referat o przenośnych systemach oparacyjnych m.in. o Palm OS ale nigdzie w polskim necie nie znalazłem konkretnych informacji (jak działa , jakie wymaganie itp) proszę poratujcie mnie. Mam tylko 3 dni.

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
Potrzebna POMOC
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2003, 13:17:37 »
Podziwiam Cię!!! Musiałeś się bardzo natrudzić żeby nie znaleść nic na ten temat. Mnie się wydaje że wystarczy wpisać hasło w dowolną wyszukiwarkę, nawet polską i masz czego szukasz, no chyba że Twój osobisty i własny LEŃ Cię przerasta ;) Może powinienes odbyć z nim poważną rozmowę w cztery (4) oczy, co? Przeczytaj chociaż FAQ!!! Please!!! Nie rób nam tego!!! Świat nie kończy się na systemach operacyjnych na literkę "L"!!!

Potrzebna POMOC
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2003, 20:23:20 »
OK Wpisałem w wyszukiwarce (google, wp , onet) ale nie znalazłem żadnych KONKRETNYCH informacji nie zależy mi na kolejnych testka palmtopów ale na tym jak działają te systemy. Jeżeli coś przeoczyłem to liczę że sprowadzicie mnie na dobrą drogę - takie są chyba zadania tego forum co nie ?
Dzięki

*

Offline MarcinW.

• 716
Potrzebna POMOC
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 07, 2003, 20:34:10 »
A ja cały czas byłem święcie przekonany, że to forum ma za zadanie naprowadzić ludzi na właściwe myślenie.... :) Natomiast tłumaczenie jak działa PPC to chyba jest temat zbyt duży aby go poruszać. Zwykle na forum podajemy informacje jak uzyskać konkretny efekt czy rozwiązać problem z PDA.... Ale może i o tym da się pogadać - tylko kto się podejmie objaśnienia jak działa winda :)...

Pozdrowienia Marcin/sq9bbf/Katowice

Potrzebna POMOC
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 08, 2003, 21:42:57 »
Ale czy tak wielkim problemem da Ciebie będzie podanie mi kilku adresów polskich stronek  ? Potrzebuję podstaw w stylu jakie wymagania ma system z czego się skład.
Dzięki