Zmiana języka Ipaq 4150-Czy ktoś już próbował ?

• 3 Odpowiedzi
  • 457 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline k.lukas

• **
  • 189
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S / Iphone 3G
« dnia: Styczeń 13, 2005, 14:10:54 »
Witam.
Zostałem szczęśliwym posiadaczem Ipaq-a 4150. Nie stety posiada on Niemieckie okienka. Na forum znalazłem wiele wątków na ten temat. I z tego co się doczytałem to jest możliwe przejście na wersję angielską. Czy ktoś z was już tego próbował z tym modelem i np. tym sosobem:  http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=3782 lub też innym.

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 13, 2005, 17:22:49 »
Przy 4150 trochę to wygląda inaczej bo nie powstaje katalog English tylko rozpakowuje się to do jakiegoś katalogu iPAQ/xxxxxx i tam modyfikuje się plik w sposób opisany w poście. Sam robiłem to ze swoim 4150 i było wszystko OK

*

Offline k.lukas

• **
  • 189
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S / Iphone 3G
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 13, 2005, 19:03:11 »
No właśnie zauważyłem. Troszeczkę mnie przeraża sama myśl o takiej operacji. Nie jestem jeszcze zbyt doświadczonym pocket-owcem.
A czy mógłyś mi pomóc i przeprowadzić taką operację (oczywiście odwdzięcze się) z Wrocławia do Zielonej nie jest tak daleko.

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 13, 2005, 19:49:59 »
Będę we Wrocławiu na ferie (przeprowadziłem się z Wrocławia do Zielonej Góry) to mogę pomóc nie ma problemu. Chyba, że Ci się chce jechać do Zielonej Góry. Żeby nie zaśmiecać forum odezwij się do mnie na priv-a to podam Ci telefon.