Zegarek FX2002...

• 2 Odpowiedzi
  • 602 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Rade

• **
  • 102
Zegarek FX2002...
« dnia: Maj 30, 2003, 09:49:24 »
Tak jak sie obawialem sprawa sie rozwiazala... i chyba nei potestuje zegarka... ale przynajmniej nie bede wygladal jak nurek :) W sumie to jescze 35 USD za przesylke to spoko, mozna sie zastanowic, bo to normalna cena... ale za money order to ja dziekuje...

A oto info ze sklepu:

Dear Web Customer,
For out of the US Orders.... We charge $65 flatrate for the FX2001 or FX2002 including shipping!

For out of the US Customers...we "ONLY" accept money orders sent to:

K&M
PO BOX 6595

Moraga Ca 94570

USA

---------------------------

Just include which item you would like and a clear legible address you want your item shipped.

Your web order has been "CANCELLED"

Thank you for your interest in our products!

Tom Bennet

Web Sales

Cellularshowroom.com

*

Offline domin

• 40
Zegarek FX2002...
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 30, 2003, 10:59:26 »
No tak, jak zwykle polska karta kredytowa sie w ameryce nie podoba. Dziewne dlaczego tak drogo ta wysylka. Moj znajomy z new jersey kiedys wysylal mi koperte w ktorej zmiescil pokrowiec metalowy na ipaqa i klawiature skladana i wyslal to normalna poczata za... 10$. A ja to mialem rowno za tydzien, az sam sie zdziwili.

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
Zegarek FX2002...
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 30, 2003, 14:12:27 »
Ale to zależy bardzo od tego z kim ma podpisaną umowę dana firma, czyli z jakim bankiem. Nie raz kupowałem oprogramowanie czy filmy na VCD i nie było problemu w płaceniu kartą VISA czy MasterCard. Bez problemu można znaleść Polskę na liście państw. Kilka razy już płaciłem w ten sposób po prawie 100 USD i nie było problemów. Nawet ostatnia przesyłka miała opcję śledzenia czyli codziennie dostawałem maila, gdzie teraz jest, w którym miejscu na świecie. Poprostu ta firma od zegarka jest firmą na stany a nie na cały świat. Olać ich ;)