Zegar

• 1 Odpowiedzi
  • 338 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline spooky

• **
  • 152
  • Sprzęt: HTC TP
Zegar
« dnia: Styczeń 25, 2005, 16:33:52 »
Hmm... Może to lamerskie pytanie... Ale zniknął mi zegarek z paska z prawego górnego rogu. I nie wiem jak go przywrócić ?? :/ Do tego jeszcze jedno. Zainstalowałem WisBar'a coś pozmieniałem i niedało się dać settings :(, odinstalowałem, wywaliłem niepotrzebny plik z rejestru przy pomocy Pocket Mechanicala, instaluje a tu jeszcze raz (nie mam jak dać "Settings"). Jakieś pomysły ??
W sumie to jeszcze jedno :) Instaluje PHMRegEdit (spod Windy), to się zapytuje czy repair czy uninstall, daje, żeby sobie naprawił - i %#@#$^@$ :/ Nic nie ma na pockecie... Potem odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz i dalej go nie ma !! Co z tym zrobić ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Zegar
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 25, 2005, 19:00:29 »
Zegarek zniknal bo w ustawieniach WisBara na zakladce Items wybrales na gorze Clock i odznaczyles Obiekt jest widoczny / Visible czy jak to tam bylo po angielsku (bo ja mam akurat spolszczonego WisBara Advance).

Nie ma ustawien bo w zakladce menu odznaczyles pole Ustawienia / Settings. By dostac sie teraz do ustawien musisz przy pomocy eksploratora wejsc do folderu instalacyjnego WisBara (czyli pewnie Program Files/WisBar Advance) i tam uruchomic plik Wissetings.exe

PHM RegEdit jesli jakims cudem nie chce ci sie zainstalowac z poziomu PC to pobierz wersje w plikach CAB i recznie wgraj do PDA plik CAB dla CPU ARM i uruchom go jakby byl zwykla aplikacja - program zostanie zainstalowany.