Zasysanie plików w IE ppc - problem

• 8 Odpowiedzi
  • 537 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zYx

• *
  • 84
    • http://www.grischke.net/
« dnia: Styczeń 18, 2006, 22:40:55 »
A dokładnie chodzi o to, że jak chcę ściągnąć jakieś pliki to zamiast zapytać się czy i gdzie chce zapisać to IE otwiera to jak jakiś plik textowy  :roll:
Da rady to jakoś zmienić, może w rejestrze, ewentualnie jakiś download manager?

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 19, 2006, 00:39:56 »
mam to samo. nie wiem co zrobic zeby sie normalnie ciagnely. mam to np przy plikach cab. pocieszajace jest to ze te pliki normalnie sie zapisuja w windows/profiles/guest/temporary internet files/content.IE5/... dalej sa cztery katalogi i w ktoryms z nich jest. zazwyczaj jak cos sciagasz to w miare duze wiec latwo znalezc sortujac wg wielkosci pliku. lub po nazwie.. ;)

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 19, 2006, 14:17:05 »

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 19, 2006, 16:05:47 »
a czy ten darmowy program chodzi dobrze pod wm5? bo juz mam dosyc zasmiecania systemu ciaglym instalowaniem i kasowaniem.. jestem swiezo po hardresecie i obiecalem sobie nie instalowac wszystkiego co popadnie..

a wracajac do meritum. czy ten darmowy ewentualnie platny program automatycznie przejmuja download z IE czy trzeba im podawac adres recznie?

*

silentjob

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 19, 2006, 16:14:52 »
W przypadku WinMobile Downloadera, jak powiedziałem kompatybilnego z WM 5.0, określasz, jakie rozszerzenia plików program ma automatycznie pobierać oraz zapisywać w określonym miejscu(pamięć/karta) przy pełnej integracji z IE.

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 19, 2006, 22:07:23 »
Cytat: "ares_krk"
a czy ten darmowy program chodzi dobrze pod wm5?

Nie mam pojecia. Trzeba sprawdzić...

Cytat: "ares_krk"

a wracajac do meritum. czy ten darmowy ewentualnie platny program automatycznie przejmuja download z IE czy trzeba im podawac adres recznie?
EZDowload niesety recznie, ale przy uuchomieniu odrazu kopiuje link ze schowka.

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 19, 2006, 23:36:38 »
dziekuje za pomoc :)

*

Offline zYx

• *
  • 84
    • http://www.grischke.net/
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 19, 2006, 23:47:59 »
Dzięki za pomoc, poprobuje :)

P.S. Nowa opera dla ppc ma w sobie download managera i jest okej, ale jak kasuje pliki z listy to te pliki dalej siedza w pamieci ppc :]