Zakup Stowaway IR

• 3 Odpowiedzi
  • 419 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Copperfield2000

• **
  • 130
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
Zakup Stowaway IR
« dnia: Maj 26, 2004, 11:38:49 »
Chcialbym kupic Stowaway Ir do mojego Ipaqa 1945. Czy ktos ma jakies negatywne wrazenia zwiazane z uzywaniem niniejszej klawiatury? Czy ktos moglby polecic mi inna pod warunkiem, iz nadaje sie do IPAQow serii 19xx?

Pozdrawiam
W.
DC

Zakup Stowaway IR
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 26, 2004, 17:51:11 »
ogolnie jesli chodzi o klawiaturki na IR to mam niezbyt dobre wrazenia z uzywania ich, przy szybkim pisaniu maja zdolnosc do gubienia znakow,no ale do tego ipaqa chyba normalnych szeregowych nie wepnie...a szkoda,naprawde z oryginalnej HP jestem baaaardzo zadowolony

*

Offline Kusiu

• 3968
Zakup Stowaway IR
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 26, 2004, 21:29:10 »
Tutaj masz link do recenzji:
http://www.pdabuyersguide.com/tips/stowaway_IR.htm

Ja używam jej odpowiednika na palma i jestem bardzo zadowolony. Zauważ, że jest to zakup bardzo przyszłościowy - ona pasuje do wszystkich pda a także do telefonów z symbianem.

Zakup Stowaway IR
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 28, 2004, 19:37:58 »
Hej
tak sie sklada ze mam i 1945 i ta klawiaturke. Powiem Ci tak: dziala swietnie! Ma kupe skrotow i jest bardzo wygodna. Jak obrocisz sobie ekran to mozna swobodnie pisac wieksze prace. Klawisze chodza idealnie i nic sie nie zacina ani nie gubi. Testowalem nie tylko z programami ale i z grami. Wezmy sobie taki Morphgear. Wlaczasz tam emulator SNESa i bindujesz sobie 6 fire'ow, start/select i strzalki. Szkoda ze 1945 jest taki wolny bo by bylo naprawde swietnie. Testowalem z pocketDOSem (Duna II) i nie mam pytan:D
Goraco polecam!
jeden maly minus to to ze bedziesz musial cos podkladac pod plecki IPAQa bo jest troche za cienki i sobie "lata":)
Jeszcze raz polecam!!