Witam raz jeszcze. Wracam do watku poniewaz po hard resecie przywrocilem dane Sunnysoftem Backup Manager i niby wszystko wrocilo do normy, ale jednak nie do konca. Mianowicie na Today pojawily mi sie dodatkowe ikonki (zadania,kontakty itp) a w czasie robienia backupu ich nie bylo oraz nie odtworzyl mi ustawieni jaskrawosci, przyporzadkowania klawiszy funkcyjnych oraz co najwazniejsze reakcje na nacisniecie klawisza przy wylaczonym PDA.
Mialem ustawione przed Backupem, ze tylko nacisniecie przycisku Power wlacza system. Teraz dziala tak jak w oryginale, czyli kazdy klawisz uruchamia pocketa. Czy inne programy tez tak maja??
Jeszcze jedna niefajna rzecz ktora zauwazylem. Wgralem sobie oprogramowanie demo i poniewaz nie chcialem zeby zostal slad w systemie (za malo pamieci) wiec spodziewalem sie ze po "Restore" wszystko wroci jak bylo kiedys. NO i niestety - skrot do programu zostal usuniety, a sam program pozostal w pamicie RAM. Dopiero Hard Reset i Restore wrocilo do normy
I pytanie ogolne. Mam wrazenie, ze po hardresecie oraz restore wszystko dziala jakos dziwnie wolniej. Programy sie otwieraja wolniej i zamykaja strasznie wolno. 2 razy powtarzalem restore, ale za kazdym razem tak samo. Czy to wina Sunnysofta? czy kazdy program tak ma?? czy po prostu wydziwiam