o zmianie wyglądu tcpmp nic mi nie wiadomo, tzn były pomysły na to, ale jakoś wątek się nie rozwinął, można zawsze w opcjach zrobić sobie wygląd betaplayera(paski na górze itp..)...
co do wersji 0.8.
paczka wymaga dalszych testów, po prostu zobaczcie, co jest wewnątrz tcpmp po zainstalowaniu.. na pewno lepiej działa(u mnie) skalowanie i dobór wielkości czcionek. jeszcze nie wiem , czy inne czcionki też zadziałają... na pewno jest mniej problemów z kodowaniem napisów, odpaliłem problematyczne napisy w 072 i 08, w tym pierwszym polskie litery mi się gubiły, w tym drugim nie. testów wydajnościowych nie robiłem, ani także nie sprawdałem rzadkich typów plików..bo takowych nie mam. to, co przerabiam pdivxencoderem działa. plugina do tekstów piosenek z mp3 nie sprawdzałem, bo to mnie nie interesuje zbytnio...
testował może będę w święta.
generalnie nie rozumiem co stoi na przeszkodzie zainstalować sobie ten build za pomocą cabinstl na karcie i testować.... ;
z tego, co widzę, są tam wszystkie plugsy dostępne dotychczas do tcpmp( nie, jak w wersji 072, gdzie pewne rzeczy NIE byly obecne);
kwestią otwartą jest użycie wtyk z 08 w 072...przynajmniej subttli..chwilowo brak mi cierpliwości do tego, docelowo interesuje mnie tylko zbicie zegara procka na 200 mhz z możliwością w miarę płynnego oglądania filmów, ciekawe, co okaże się lepsze....