zakładając, że odpalasz z ZIELONEJ ikony...
opcje,ustawienia,lewy dolny róg i zakładka subtitle.
od razu mówię za wiele nie zmienisz, tylko wielkość i położenie włąściwie, choć opcji jest więcej..jak np wybór czcionki....
btw(by the way...):
istnieje DRUGA wtyczka do napisów, o której NIGDY nie pisałem, ani jej nie testowałem...teraz pytanie, kto to zrobi...i opisze... dla tych, którym nie działają napisy z mojej metody...
powtarzam po raz n-ty: napisy nie będą widoczne w trybie XSCALE.
-----------------
nfo dla moderatorów:
myślę, że czas najwyższy skonsolidować ogólne pewniki z tego wątku, ODKLEIĆ TEN wątek, i pozwolić zacżać się dramatowi od nowa; nie mogąc edytować konta xoen nie mam wpływu na update'y początkowego opisu; dodatkowo ten wątek stał się chyba zbyt długi i zawiły, coby przez niego się przekopywać kolejnym userom...
dwa wyjścia, zostawiamy, jak jest do czasu napisów w coreplayer( ale znow - brak triala...;/), lub pw...
myślę, że opis w nowym wątku musiałby być dosyć rozbudowany, zawierać i ogólny opis, paczkę, linki do konwerterów z opisem tychże... OBIE wtyczki do napisów sprawdzone, oraz troubleshooter.
pw, jeśli ktoś ma pomysł...
patrzę na ankietę i mam wrażenie, że nie każdy user pocketa może oglądać napisy - i rezygnuje z tego typu zabaw...
zbyt dużo osób imho.
hmm wyjścia dodatkowe:
- wątek o tcpmp nadzorowany i edytowany przez hm adminów, ja sobie mogę dać spokój...w razie czego,
- promocja I OPIS metody z wkodowywaniem napisów( nie jest to szczęśliwe wyjście, ale działa....), w takowym wątku o tcpmp, lub osobnym...PRZYKLEJONYM, imho.
wyniki ankiety:
tak 52% [ 33 ]
nie 6% [ 4 ]
tak,ale... 11% [ 7 ]
mam to gdzieś 14% [ 9 ]
wkodowywanie napisów jest lepsze od kombinacji.
15% [ 10 ]
...
xo/no