Siemka wszystkim:D
Jako, że to mój pierwszy wątek tutaj, chciałbym się przedstawić. Jestem Miczi [na imię mam Bartek]. Posiadam HTC TyTN II. Poza tym mam Nokie E61, SE S500i i okazjonalnie korzystam z Mio C720. Tyle o mnie, przejdźmy do tematu.
Mam WM6.0 i patrząc na ekran dzisiaj, mam takie dziwne uczucie bałaganu. Wprawdzie nic tam nie ma, ale jednak jest taki nieestetyczny. Czy ktoś z Was ma może coś zastępującego wygląd systemu WM? Mam program PointUI Home. Ogólnie jest dość przyjemny w użytkowaniu, ale obejmuje on jedynie wymianę ekranu głównego i uproszczone menu. Interesuje mnie nakładka lubi jakaś aplikacja na system, która odmieni jego wygląd w całość, to znaczy: ekran główny/today, wiadomości, menu, wszystkie paski i ikonki, zegary i komunikaty... Najlepiej byłoby jeszcze gdyby było po polsku, ale jeśli nie będzie czegoś takiego to z angielskim sobie poradzę. Co do stylistyki to oczekuję czegoś takiego jak Vista, iPhone czy HTC Touch Diamond. Nie zależy mi na tapecie. Dobrze byłoby gdyby dostęp do prognozy pogody był łatwy i widoczny z ekranu głównego, ale to nie jest konieczne.
Z góry dziękuję.