wybieranie glosowe w Qtek 2020

• 4 Odpowiedzi
  • 364 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 14, 2005, 13:23:33 »
Witam,

W tym telefonie nie dopatrzylem sie takiej opcji, istnieje natomiast sluchawka Jabra BT800 ktora ja posiada, czy jest mozliwe ze sluchawka bedzie oblusgiwala taka funkcje za telefon? Lub czy istnieje soft modyfikujacy funkcjonalnosc pocketa?

Pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2005, 13:52:25 »
Witam,
...i polecam http://www.vitotechnology.com/en/products/voicedialer.html
na Qtek-u 2020 sprawuje się bardzo dobrze

pozdrowienia

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2005, 16:33:44 »
Hmm.. tak slabo to dziala, przydalby sie jakis klawisz skrotu, przy wybieraniu programu po to zeby rozpoznal glos mija sie to z celem, staram sie uniknac dotykania palma wcisnietego w uchwyt podczas prowadzenia samochodu. ZEbym przyciskiem na przyklad na sluchawce BT uruchomil "mechanizm" rozpoznawania glosu. Ale sam program jest spoko, tylko musze poszperac za klawiszami skrotu.

dzieki

pozdrawiam

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 18, 2005, 10:42:40 »
Microsoft Voice Command. Bez obrazy ale voice dialer nie umywa mu sie do piet. W nowej wersji 1.5 mozliwosc sprawdzania statusu telefonu (ile ma bateria, jaki jest poziom sygnalu), wpisow w kalendarzu(jakie mam spotkania dzisiaj, jakie jutro itp) uruchamianie programow, pelne sterownie i uruchamianie muzyki itp. A wszystko to bez koniecznosci uczenia programu i z podstawowa znajomoscia angielskiego.

*

Offline misiaczekm

• **
  • 163
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 08, 2006, 12:06:54 »
no tak... tylko ten angielski.... tylko szkoda, ze nagrań po polsku to praktycznie nie rozpoznaje. Lepiej w tej kwestii sprawia się Vito... ale niestety podobnie akcentowane słowa potrafi pomylić... szczególnie w czasie marszu... Ja podpinam w programie button... mam opcję przycisk w słuchawce BT. Jednak oba programy są dla mnie nie do przyjęcia... mylą polskie nazwy... trzeba poszukać czegoś prostrzego... jak w zwykłym telefonie... proste i działające.
() ()    MisiaczekM
( o )
() _ ()
() ()