wm2003 se + wisbar Advance 3 + Wis bar Advance desktop i skin Just Another Vista

• 4 Odpowiedzi
  • 730 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam.
Tak jak w temacie. Posiadam spv m100 z wm2003se i mam Wgrany Wisbar Advance 3 i Advance Desktop 1.3. Chciałbym wgrać skin visty i upatrzyłem sobie skin : JustAnotherVista_WAD_QVGA.zip i w nim mam następujące foldery:
JustAnotherVista_ControlPanel
JustAnotherVista_iLuncher
JustAnotherVista_MyDocuments
JustAnotherVista_Resco
JustAnotherVista_Startmenu
JustAnotherVista_TaskBar
JustAnotherVista_WA2_QVGA
Backdrob.png

I tu jest mój problem. Czy ktoś może mi napisać krok po kroku co gdzie wrzucić do jakich folderów żeby to działało? No i W samym Wisba-rze ustawić?
Myślę, że wielu użytkownikom się to przyda... Osobićcie próbowałem na kilka sposobów i nic z tego nie wychodziło... :sleepy:
Tylko proszę o konkrety a nie o odpowiedzi w stylu "przecież to proste..." itd.

Z góry dziękuję za pomoc

*

Offline Sainti

• 389
    • Mój sieciowy kącik
  • Sprzęt: HTC Mozart
Kiedyś już pisałem o tym. Nawet odnośnie tego skinu :mrgreen:. Dokładnie w tym temacie. Wystarczyło poszukać. ;)

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
I wystarczyło przeczytać instrukcję (zapewne załączoną, a nawet jeśli nie to na stronie, z której ściągałeś powinna być).

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
I wystarczyło przeczytać instrukcję (zapewne załączoną, a nawet jeśli nie to na stronie, z której ściągałeś powinna być).
dokladnie, jak nie masz instrukcji napisz do supportu gdzie zakupiles wisbara to ci wysla.

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
Akurat nie miałem na myśli instrukcji do WA3 i WAD, ale instrukcję do skinu (są zwykle w paczkach). Ale to też dobra uwaga xD

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~