Sterownik dla klawiatury IRDA

• 1 Odpowiedzi
  • 399 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline vladymir

• 610
    • Laboratorium Energii Subtelnych
  • Sprzęt: Prestigio 5517, Lenovo A3000-H
« dnia: Czerwiec 10, 2006, 22:49:45 »
Jakiś czas temu w moje ręce trafiła Cassiopeia E200 i właśnie ją oswajam & uzbrajam. Bez sprzętowej klawiaturki urządzenie to jest raczej bezużyteczne, a najtańsza dostępna klawiatura na podczerwień to na Allegro połowa ceny komputerka (widziałem za 100 PLN) lub tyle co Cassiopea (200 PLN). Pomyślełem jednak, że mam pracująca w podczerwieni małą klawiaturę MediaTech do peceta! Czy sterowniki używane do typowych dla PDA klawiatur na podczerwień będa z tym pracować? Skąd je ściągnąc? Przeglądam PDAClubowy download, przeglądam Forum, FAQ i żadnej takiej informacji nie znalazłem.
"Komputer służy do ułatwienia pracy, której bez niego wcale by nie było" - Prawo Murphy'ego

*

Offline vladymir

• 610
    • Laboratorium Energii Subtelnych
  • Sprzęt: Prestigio 5517, Lenovo A3000-H
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2006, 09:13:29 »
Ze sterownikami od Belkin wireless PDA keyboard pierwsza porażka... Sterowniki się ładnie instalują, ale z klawiaturą bezprzewodową od stacjononarnego kompa (klawiatura Turbo-Media, na PC nie wymaga żadnych sterowników) w żaden sposób pracować nie chcą.
Mam nadzieję, że to tylko wredota Belkina :-(
"Komputer służy do ułatwienia pracy, której bez niego wcale by nie było" - Prawo Murphy'ego