włączanie przy podłączeniu do zasialania

• 2 Odpowiedzi
  • 510 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline 14zero

• **
  • 139
  • Sprzęt: Mio P550 i  Mio 168
włączanie przy podłączeniu do zasialania
« dnia: Listopad 29, 2007, 21:58:59 »
Mój Mio P550 po włączeniu do gniazda sieci sam się włącza mimo usilnych prób jego wyłączenia (wielokrotnego).
Na początku myślałem, że to automapa ale jednak mimo wyłączenia wszystkich programów sytuacja się powtarza.

W ustawieniach zasilania mam ustawione, wyłączanie po 1 lub kilku minutach (próbowałem kilku opcji) ; nie pomaga włącza się i wyłącza na zmianę.

Any suggestions? Nie mam pojęcia czego to może być wina? Pls help.

O dziwo w samochodzie jak podłącze do zapalniczki to się nie dzieje lub po prostu tego nie zauważam bo za krótko siedzę w samochodzie, żeby to zauważyć  :)

*

Offline manjac

• 259
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Asus A636N, E52
Odp: włączanie przy podłączeniu do zasialania
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 29, 2007, 22:14:44 »
Mój Mio P550 po włączeniu do gniazda sieci sam się włącza mimo usilnych prób jego wyłączenia (wielokrotnego).
Na początku myślałem, że to automapa ale jednak mimo wyłączenia wszystkich programów sytuacja się powtarza.

W ustawieniach zasilania mam ustawione, wyłączanie po 1 lub kilku minutach (próbowałem kilku opcji) ; nie pomaga włącza się i wyłącza na zmianę.

Any suggestions? Nie mam pojęcia czego to może być wina? Pls help.

O dziwo w samochodzie jak podłącze do zapalniczki to się nie dzieje lub po prostu tego nie zauważam bo za krótko siedzę w samochodzie, żeby to zauważyć  :)

u mnie w ASUSie jest taka opcja w ustawieniach: start -> settings -> wakeup source i tam sie ustawia kiedy pocket ma sie budzic.

pzdr
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

*

Offline 14zero

• **
  • 139
  • Sprzęt: Mio P550 i  Mio 168
Odp: włączanie przy podłączeniu do zasialania
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 29, 2007, 22:36:36 »
Ja mam Mio P550 i takiej opcji nie widzę ale jeszcze się przyjrze dokładnie  :S