Wisbar Advance 2 Pomocy....:(

• 7 Odpowiedzi
  • 912 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wisbar Advance 2 Pomocy....:(
« dnia: Maj 10, 2007, 15:13:45 »
Witam!!! Szukałem tego na całym forum ale nie znalazłem. . .  :(

Znalazłem temat który mi siespodobał i chciał bym go wsadzić :

JustAnotherVista
http://republika.pl/wisbar3/JustAnotherVista/JustAnotherVista_PB5.zip
http://republika.pl/wisbar3/JustAnotherVista/justvista.zip

Zainstalowałem Wisbar Advanced 2, Wisbar Advanced Desktop i spolszczenie.
Ściągnąłem temat i dalej niewiem co zrobić :( Pomóżcie co mam zrobić aby zmienić wszystko na ten temat?

Próbowałem sie bawić ale niewiem co jest wchodzę w ustawienia Wisbara>mój temat>custom theme>dostosuj>importuj temat>wyszukuje plik ze skinem i nic więcej niemoce zrobić ani zastosuj ani ok tylko cofnij co nie przyjmuje ustawienia o co chodzi. . . ?:(

Ogóle cos z tym wisbarem jest dziwne jak dochodzę do okienka importuj albo exportuj to mam tylko to do wybory ani cofnij ani nic jak sie chce cofnąć o jedno okienko to musze wyłacz ac ustawienia i odnowa wchodzić w nie. . . :/

Jak ktoś może to niech napisze co mam dokładnie zrobić aby było wszystko zmienione na ten temat

« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2007, 15:37:24 wysłana przez pimpus sadelko »

*

Offline ja456

• 1248
  • Sprzęt: Toshiba G900 & HTC HD2
Odp: Wisbar Advance 2 Pomocy....:(
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2007, 15:24:47 »
wg. mnie wystarczy wszystkie pliki tematu przenieść do folderu \Program files\Lakebridge\Wisbar Advance\themes a następnie wybrać temat z menu WA
Były: HP h4150, HP 114 i HP rw6815. sklejka

*

Offline leezus

• 418
  • ETEN X500
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2007, 15:49:43 »

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2007, 16:24:19 »
Ok właśnie tu znalazłem ten temat. . .  do jednego doszedłem źle instalowałem wisbara zamiast na telefonie to zainstalowałem na karcie ale teraz jest ok ale nadal działa remat ale tylko kolory są takie same pasek zadań jest inny zamiast na dole to jest na górze niemam skrótów na pulpicie i tycich innych bajerów. . .

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 10, 2007, 17:23:05 »
bo w opcjach zaznacz wtyczka desktop i bedzie ok, a jak chcesz cos wiedziec to napisz do neodoma
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline leezus

• 418
  • ETEN X500
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 10, 2007, 21:27:43 »
Ok właśnie tu znalazłem ten temat. . .  do jednego doszedłem źle instalowałem wisbara zamiast na telefonie to zainstalowałem na karcie ale teraz jest ok ale nadal działa remat ale tylko kolory są takie same pasek zadań jest inny zamiast na dole to jest na górze niemam skrótów na pulpicie i tycich innych bajerów. . .

Może łaskawie przeczytałbyś instrukcje kolegi którą podałem tobie w linku.Troche chęci naprawde warto.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 11, 2007, 10:35:37 »
ja mam z neodomem zawsze wizbara na karcie i jest OK.
wiec nie pisac ze musi byc w fonie. jak sobie wyodrazasz wpakowanie 50mega motywow, dockow, ikon i td. do telefonu?
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 11, 2007, 10:53:02 »
U mnie WA2 I WAD zawsze jest załadowany na karcie...innej opcji nie widzę  ;D i jest OK