-Jesli padnie płyta główna - to i serwis nie odczyta twoich ingerencji programowych
- to zależy od serwisu 
-Poczytaj kartę gwarancyjną ( w nowych zapis o zdjęciu simlocka - który powoduje utratę gwarancji został usunięty bo ..patrz pkt1)
-MDA PRo nie ma PL romu
- Tak - jesli używasz tego nie jako prezes/lanser tylko jako uzytkownik - szybkość, dodatkowe funkcje itp..
hmmm, no tak i nie tak, bo jesli z tym MDA Pro jest stara karta gwarancyjna a nie nowa, a to sie okaze w momencie zakupu to moze byc roznie, bo potem niby ktos mialby wymieniac karte gwarancyjna .. jak ? u kogo ? na jakiej podstawie ? zmiany zapisow ? wyroku sadu ? przeciez w salonie by go chyba wysmiano .... i odeslano do centrali operatora
ad romu mda pro .... to nie szkodzi czy jest polski czy nie, bo nikt nie mowil nigdy ze rom MUSI BYC polski w takim urzadzeniu, zatem .... w intepretacji ... mojego egz .... ma i moze byc to najnowszy OFICJALNY rom ze strony qteka .... przenoszac to na era ... najnowszy rom z t-mobile (jako ze era jest "wlasnoscia" tmobile)
de facto, ja nie moge wgrywac innego romu bez straty gwarancji .... tojak serwis na to spojrzy to juz inna sprawa i bardzo ... indywidualna, raz nic nie powiedza raz stwierzda ze przepadla gwarancja .... czy warto ryzykowac ? moim zdaniem chyba nie .... bo jakichze wododryskow moglbym sie spodziewac do mda pro ... oprocz wm60 bety (najnowszy oficjalny rom qteka ma juz A2DP)
wiec, w sumie, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ... jak sie nie ma gwarancji ... nie ma nad czym sie zastanawiac, bo i tak ryzyko w 100% jest po stronie uzytkownika, jesli ma sie gwarancje to juz inna sprawa .... w kazdym badz razie jest nad czym sie zastanowic
nie jestem prezesem ani lanserem .... i poki co nie zmieniam romu na wm60 .... jak juz gdzes tutaj na forum, nie bawi mnie to ..... i dlatego wlasnie podoba mi sie nokia ... wlacza sie i dziala

) i nie ma potrzzeby co i rusz dogrywania patchy, romow i poprawek .... bo to ma dzialac i tyle