Windows Vista Mobile - skin VGA

• 134 Odpowiedzi
  • 30193 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« Odpowiedź #120 dnia: Luty 24, 2007, 21:34:32 »
marcinl

Wielkie dzieki.Teraz juz wiem jakie sa roznice,takiej rzeczowej odpowiedzi mi brakowalo.Pozdr. :)

« Odpowiedź #121 dnia: Luty 25, 2007, 12:14:20 »
Mozliwe ze po zainstalowaniu tego skina z Vista i Wisbara pda zaczal sie mi regularnie scinac.. :/ Jak wygasa podswietlenie i potem robie tapniecie to pojaiwa sie pulpit ale nie reaguje na nic i musze zrobic reset..Mial ktos podobny problem z powody skinu badz wisbara? Czekam na odp.Pozdr.

P.S. Jestem po hardresecie i dalej ma zwiechy...Jak go wybudzam z trybu uspienia i daje MenuStart to sie gorny pasek zmienia na orginalny windowsa(niebieski) a reszta sie zamraza i scina(nic sie nie da zrobic,procz resetu:( Pomozcie bo bardzo mi sie podoba ten skin i chchialbym z nim zostac. HELP!!! :P

*

Offline ipaq_5550

• *
  • 66
  • usługi magiczne, etc ...
  • Sprzęt: HX 4705, Holux M 1000, SPV M3000, SPV M5000
« Odpowiedź #122 dnia: Luty 27, 2007, 16:32:06 »
Witam,

dziekuje Koledze, bardzo ładne, ale nie wiem skad wziac ekran zamykania ... moze lopatologicznie   :mysli:

Dzieki z gory !

Okno My Pocket PC tez mnie meczy  ;)

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #123 dnia: Luty 27, 2007, 17:31:09 »
Mathias13 - może za mało pamięci operacyjnej, albo nie ten Wisbar, albo masz Wisbara na karcie :)

dziekuje Koledze, bardzo ładne, ale nie wiem skad wziac ekran zamykania ... moze lopatologicznie

Nie ma za co, sposób na zabicie nudy. Nie ma aktulizacji bo od jakiegoś czasu już się nie nudzę, a chciałbym :))
Ekran zamykania - program psShutXP, trzeba ściągnąć i do jego katalogu dograć odpowiednie pliki z paczki.
Okno My Pocket PC tez mnie meczy

Tego nie ma w paczce, sam sobie zrobiłem, ale to za bardzo ramożerne i nieopłacalne, tylko ładnie wygląda nic poza tym ;)

*

Offline ipaq_5550

• *
  • 66
  • usługi magiczne, etc ...
  • Sprzęt: HX 4705, Holux M 1000, SPV M3000, SPV M5000
« Odpowiedź #124 dnia: Luty 27, 2007, 17:33:51 »
Super, dziekuje za odpowiedz  :)  Ale naprawde zrobiles kawal dobrej roboty, podoba mi sie !

« Odpowiedź #125 dnia: Luty 27, 2007, 19:27:32 »
BatSk8

Zgadza sie problem byl w tym,ze mialem WAD'a zainstalowanego na karcie pamieci,ale juz sobie poradzilem bo przeczytalem w innym watku ze wszelkie programy wiazace sie w jakis sposob z Today zaleca sie instalowac w pamieci wewnetrznej,ale dzieki za odp.

P.S. Skin wymiata jak najbardziej,mam nadzieje ze za jakis czas beda new wersje :) chociaz narazie nie jest to konieczne,bo ten theme sie raczej dlugo nie znudzi,ale jakby ktos stworzyl cos podobnego byloby milo :P ;)

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
« Odpowiedź #126 dnia: Luty 27, 2007, 21:10:33 »
Dziekuję za opinię i ciepłe słowa :)

*

Offline redharry

• **
  • 245
  • Sprzęt: Galaxy S3 & Transformer Infinity
« Odpowiedź #127 dnia: Luty 28, 2007, 17:41:03 »
dołączam się Skin Visty po prostu rządzi  i wymiata  :D
Pozdr

*

Offline serek

• 474
  • Sprzęt: SG Note + EEE 1215N
« Odpowiedź #128 dnia: Marzec 06, 2007, 13:36:20 »
Mnie skin nie przypadł do gustu. Tzn. jest ładny, ale jego użyteczność jest nijaka poza trybem realVGA. W zwykłym VGA w trybie portrait jest bezużyteczny (ikonki statusu są za duże i zabierają prawie całą przestrzeń na górnym pasku). W trybie landscape z kolei mając więcej niż jeden element w "recent" na menu start pojawia się pasek do przesuwania, gdyż nie wszystkie pozycje się mieszczą. Jak dla mnie trochę irytująca kwestia...
MDA III->SPV M3000->Dell Axim x50v->SE P990i->O2 Exec->HTC Kaiser->HTC Diamond->HTC Leo->Samsung Galaxy Note

« Odpowiedź #129 dnia: Marzec 06, 2007, 21:35:21 »
Posiadam SPV M3000 i chciałbym zapytac gdzie mam wżucic (do jakiego katalogu) wszystkie te foldery z theme windows vista? Z góry dziekuje za odpowiedz !!

« Odpowiedź #130 dnia: Marzec 07, 2007, 02:52:56 »
wszystko fajnie tylko,,,, czemu nie umiejsciles tutoriala jak to zainstalowac???... pozniej sie  tylko denerwyjesz, ze wszyscy o to pytaja :\... ja np. nie wiem czy wisbar 2 wystarczy czy musze  miec tez jakis  desktop active czy cos- kilka osob o tym mowilo....  na moim  mda 2 dziala to tak, ze wybieram theme, wybieram ten real vga ( tym free programikiem) i znika mi polowa guzikow, nic nie przybywa... 3 godziny probowalem to wlaczyc i sie nie udalo... nie mam pojecia  jak to zrobic i w czym tkwi problem

*

damist

Odp: Windows Vista Mobile - skin VGA
« Odpowiedź #131 dnia: Wrzesień 02, 2007, 18:37:56 »
Wspaniały skin do wisbara i chyba jedyny sensowny jaki widzialem. Nie muli i co najwazniejsze mily dla oka. Szkoda tylko ze real vga wyglada tak fajnie na zrzutach na pc :|

« Odpowiedź #132 dnia: Listopad 07, 2009, 00:45:41 »
moze ktos jeszcze raz wrzucic skin?? bo linki padly ;(

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
« Odpowiedź #133 dnia: Listopad 08, 2009, 18:08:01 »
Linki będą za niedługo odświeżone.