Ustawienia głośności GSPlayer

• 6 Odpowiedzi
  • 495 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 03, 2005, 18:31:15 »
Witam,
jedno pytanko - w moim sprzęcie (LOOX 720) mam problem z ustawieniem głośności odtwarzaczy "alternatywnych" takich jak GSPlayer czy Mort Player. Rzecz w tym, że przy odtwarzaniu utworów głośność nie zmienia się płynnie, tak jak przy odtwarzaniu przy pomocy Windows Media, ale skokowo - tak jakbym regulował głośność przy pomocy systemowego (trayowego) regulatora. W efekcie zawsze jest albo trochę za głośno albo trochę za chicho (jest tylko kilka "szczebelków").
Czy ktoś poradził sobie jakoś z tym problemem? Proszę o wskazówki.
m

*

Offline Lock@

• 43
    • www.osiolek.com
  • Sprzęt: Nokia N95, Pocket LOOX 600
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 07, 2005, 11:42:53 »
Może poszukaj opcji "Use system volume" (albo coś podobnego) i ją wyłącz

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 07, 2005, 15:46:20 »
Nie znalazłem żadnej takiej opcji, wygląda zresztą na to, że ten sam problem pojawia się nie tylko w GSPlayerze, ale we wszystkich (z wyjatkiem WMP) odtwarzaczach. Już w zasadzie się poddałem i straciłem nadzieję, że uda mi się cokolwiek na to poradzic :)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 07, 2005, 16:29:53 »
Moze to pomoze :)
http://www.pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_id=11

Nie wiem jak bedzie sobie radzic na WM 2003 SE... ale warto sprobowac.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 08, 2005, 10:00:46 »
Nic z tego... nie działa :( Znalazłem jeszcze i zainstalowałem programik o nazwie RWC volume, ale też nie działa. Nie wiem, mam wrażenie, że to powinno być coś prostego. Ale nie jest :(

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 08, 2005, 13:33:39 »
Z tego co pamietam to Pocket Player ma regulacje glosnosci niezalezna od systemowej - wejdz w "Options" - zakladka "Playback" i odhacz "Use and set device system volume"

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 09, 2005, 18:51:16 »
Dzięki, zainstalowałem PocketPlayer i faktycznie - jest taka opcja (podobnie zreszta jak w BeatPlayer). Szkoda, że nie da się tego zrobić w GSPlayerze albo w MortPlayer, przyzwyczaiłem się już do tych programów.