WMP to wielkie G****

• 4 Odpowiedzi
  • 665 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
WMP to wielkie G****
« dnia: Sierpień 12, 2005, 17:23:58 »
W sumie wiedziałem to już wcześniej ale teraz gdy jestem na necie tylko na palmtopie bez pc od ponad tygodnia to utwerdziłem się w tym bardziej. Jestem w Grecji i tak szczęśliwie wyszło że z balkonu łapie niezabezpieczoną sieć i wieczorkiem lubie sobie coś pościągać. Np z funiastych ściągam sobie filmiki. Wszystko było by fajnie ale wmp nie potrafi otworzyć własnego formatu :/ Co jeden to komunikat że plik uszkozony. Raz kiedyś tylko  odtworzy. TCPMP korzysta z wmp więc jest podobnie. Tzn może troche lepiej bo się nie wywala i we wszystkich potrafi odtworzyć przynajmniej dźwięk. Nie wiem ale wmp to badziewie które nic nie umie...chyba że ja coś źle robie :(
Are you shpongled?

WMP to wielkie G****
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 12, 2005, 22:36:34 »
najlepiej instalnąć innego playera i po kłopocie:) a propos della x50v to jak sie spisuje ta bateria??

*

Offline ziele

• 5159
WMP to wielkie G****
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 13, 2005, 06:25:04 »
A znasz coś co otworzy wszystkie wmv? Nawet tcpmp ich nie rusza wiec wątpie żeby coś takiego było :(

Bateria chodzi od 2:30h do 8h w zależności co się robi. Zawsze można kupić powiększoną baterie. (ja mam dwie zwykłe)
Are you shpongled?

WMP to wielkie G****
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 13, 2005, 22:56:46 »
Nie wiem co sie mogło stać tobie,mi czyta zarówno tcpmp jak i wmp wszystkie wmv

[Dodano: 2005-08-13 22:57:25]
hmmm teraz kojarze że była jakaś łatka na forum do wmp ale nie pamiętam co dawała dokładnie

*

Offline ziele

• 5159
WMP to wielkie G****
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 14, 2005, 23:19:36 »
Łatka...hmmm musze poszukać. Teraz to jest gorzej niż źle :( Czasem uda się odtworzyć wmv.
Are you shpongled?