tipsy sms

• 5 Odpowiedzi
  • 1239 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tipsy sms
« dnia: Styczeń 12, 2007, 01:49:56 »
Bry all.
Odpowiedzi na dreczace mnie zagadnienie szualem na forum i podanych linkach ze sztuczkami ustawien w rejestrze ale niestety nigdzie nie znalazlem. Chodzi mi o tipsy wyskakujace po otzrymaniu i wyslaniu jakiejs wiadomosci sms. Nie chcialbym tych baloons ogladac na moim Qtek S110 bo moze sie okazac, ze taki balonik stanie sie przyczyna niepotzrebnych "domowych" zgrzytow bowiem widac w nich przez chwile tresc otrzymanej wiadomosci.
Z gory dziekuje za pomoc

*

Offline -K@mil-

• **
  • 201
  • Sprzęt: HTC Wizard
tipsy sms
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 12, 2007, 07:41:59 »
X-JaMaL Nie dam sobie głowy uciąć ale program SKTools posiada chyba taką funkcję. Dokładnie to się chyba nazywa "Show SMS delivery notifications" ale nie testowałem. Jak wrócę do domu to napisze Ci na 100% czy działa.

*

Offline open

• 799
  • Sprzęt: Moto Defy
    Touch Pro
    Lark FreeBird 5.1
tipsy sms
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 12, 2007, 08:47:44 »
X-JaMaL
Jeśli dobrze Cię zrozumiałem - to nie chcesz, aby smsy wyświetlały się automatycznie na ekranie?
Cóż, w WM2003SE jest to proste - start/settings/sound&notifications/notifications, Event: Messaging:New text message i odptaszkowujesz "display message on screen"  :proud:

tipsy sms
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2007, 12:14:40 »
No coz... ptaszka odchaczylem i teraz moge spac spokojnie  ]:>
Dzieki za pomoc, choc wlasciwie banalne rozwiazanie, a ja tu w rejestzre szperam.
Dzieki jeszcze raz.
Przy okazji chcialbym podzielis sie moim zaskoczeniem. Wbrew mojemu postanowieniu o niezadawaniu pytan na forach jakichkolwiek postanowilem zlamac ta zasade i jestem mile zaskoczony. Dziesiatki razy na pytanie mniej lub bardziej lamerskie mozna bylo tylko przeczytac sarkastyczne wypowiedzi lub wyzwiska. Dlatego tez jesli to forum utrzymane jest w takim przyjaznym tonie.. to brawo!

*

Offline open

• 799
  • Sprzęt: Moto Defy
    Touch Pro
    Lark FreeBird 5.1
tipsy sms
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 12, 2007, 12:56:22 »
Cytat: "X-JaMaL"
Dziesiatki razy na pytanie mniej lub bardziej lamerskie mozna bylo tylko przeczytac sarkastyczne wypowiedzi lub wyzwiska. Dlatego tez jesli to forum utrzymane jest w takim przyjaznym tonie.. to brawo!

Oj, nie generalizuj - ja tu nowy jestem to i grzeczny i uczynny ;)  :))
Żartuję, a poważnie - cieszę się, że pomogło  :proud:

tipsy sms
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2007, 23:06:24 »
sprawy miałby się nieco gorzej, gdybyś miał spv m3000 (tak jak ja). Mogłoby się rozpętać piekło.