the page you are looking for cannot be found

• 8 Odpowiedzi
  • 382 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline baja

• **
  • 125
« dnia: Październik 26, 2005, 01:00:40 »
witam
moze troche glupi topic ale taki wlasnie komunikat wywala mi jak laduje strony na pda ( multiIE) dzieje sie tak nieraz po zaladowaniu 10% strony a nieraz po 99%. nie ma reguly. chodzi oto ze w momencie wyskoczenia okienka (trzeba kliknac ok) dalej przestaje juz ladowac strone. nie mozna przez to przeczytac watku na forum do konca lub przejrzec tresci aukcji, bo widac tylko gore strony. nie dzieje sie tak jezeli probuje ogladac www przez internet z kabla po Active Sync. problem wystepuje przy polaczeniu gprs..czy to mozliwe zeby szybkosc polaczenia wplywala na taki stan rzeczy? sprzet to mda compact z romem ery.
pozdrawiam

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 26, 2005, 01:46:24 »
mi sie jednak wydaje ze chodzi o to ze chcesz odpalić zbyt rozbudowane strony www, (nawet z forum tym ledwo co sobie radzi PDA co dopiero z allegro) zobacz czy przypadkiem nie jest tak jak mowie..
małe stronki to np: www.google.com/pda www.pdaclub/mobile/ itd
na nich wydaje mi sie ze bedzie ok.
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

*

Offline baja

• **
  • 125
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 26, 2005, 02:34:44 »
nie do konca zdaje sie.......bo jesli podlacze pda do komputera i wtedy jest na pda  udostepniony internet to wszystko otwiera - blyskawica..

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 26, 2005, 08:00:44 »
To na pewno nie jest wina zbyt rozbudowanych stron, bo nasze forum az tak "trudne w interpretacji" dla PIE nie jest. Moze sprobuj laczyc sie przez inny telefon (np. kolegi na probe) - moze Twoj ma jakies problemy.

*

Offline baja

• **
  • 125
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 27, 2005, 02:27:34 »
tak jak pisalem w pierwszym poscie, korzystam z mda compacta, nie za pomoca innego telefonu.  kiedys byl poruszany juz podobny problem, wtedy wyskakiwalo PRESS OK TO CONTINUE czy cos takiego. , tylko ze wtedy ladowalo strone do koca, teraz nie.

*

Offline kanczug

• 19211
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 27, 2005, 14:14:55 »
Hmmm... a na czystym systemie sprawdzales?

*

Offline baja

• **
  • 125
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 27, 2005, 14:30:16 »
mam tak od poczatku, a internet konfigurowalem jak tylko kupilem ;) w miedzyczasie nie robilem harda wiec nie wiem...

*

Offline kanczug

• 19211
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 27, 2005, 15:27:08 »
W takim razie ja sie poddaje ... nie wiem czemu tak sie dzieje. Moze trzeba by sprobowac z karta innego operatora?

*

Offline baja

• **
  • 125
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 31, 2005, 15:10:30 »
no wiec bylem zmuszony do hard reseta i mam nadal tak samo. Powodem harda bylo odinstalowanie bluesoleil ktore nie przywrocilo poprawnego dzialania normalnego managera...tzn pojawialo sie ciagle THERE IN NO BLUETOOTH DEVICE. Mialem juz tak kiedys ale raz na jakis czas, teraz bylo ciagle.
PROSBA DO UZYTKOWNIKOW BLUESOLEIL...
jak wiadomo instalacja tego managera powoduje ze nie widac ustawien w zakladce Connections. tznniewidac nic oprocz ADD NEW. czy wie ktos jak to zrobic zeby pojawily sie spowrotem? nawet hard reset nie pomog a ja chcialbym wyedytwac polaczenie, problemy z orange/idea.....

[Dodano: 2005-10-31 15:12:59]
...nawet jak dodam nowe to i tak go nie widac!