Drodzy Aximowcy i nie tylko. Kupilem w promocji prawdziwy edytor tekstu do mojego komputerka. Pisze "prawdziwy", bo nie ma porownania do Pocket Worda. Przy okazji podziekowania za czujnosc naszym Adminom. Bez zamieszczonej na naszej stronie informacji w ogole bym o tej promocji nie wiedzial.
A tak za jedyna 11,11 EURO mam swietny edytor tekstu na Axima i peceta w dodatku.
Moje szczescie byloby pelne gdyby nie dwie sprawy. Pierwsza, to brak modulu do sprawdzania pisowni w jezyku polskim. Slyszalem o mozliwosci dopasowania takiego modulu do Pocket Worda z jakiejs wersji Worda na PC. Czy ktos moze probowal zrobic cos takiego z TextMaker`em? Prosze o podpowiedz.
Druga sprawa, to wyswietlanie polskich liter w pisanym dokumencie na Aximie. Litery koduja sie prawidlowo, bo po przetransportowaniu na PC wszystko jest OK. Co dziwniejsze dokumenty pisane na PC i przetransportowane na Axima wygladaja rowniez poprawnie. Wynika z tego, ze program nie potrafi wyswietlic poprawnie stworzonych przez siebie dokumentow, a importowane wyswietla poprawnie.
Prosze o porade, poniewaz uwazam, ze program wart jest zachodu. Po tych dwoch usprawnieniach moze byc doskonalym narzedziem dla wszystkich Pocketowcow.
I jeszcze jedno: TextMaker dobrze wspolpracuje z Virtual Display (mozliwosz pracy w poziomie).
Pozdrowienia