Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
TenGO nie dziala
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
TenGO nie dziala
2 Odpowiedzi
469 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
acdboy
113
TenGO nie dziala
«
dnia:
Lipiec 08, 2004, 11:10:37 »
Bardzo bym chcial pobawic sie TenGO ale mi nie dziala
Zainstalowalem go jak nalezy tyle ze jest maly problem gdy w jakim kolwiek edytorze textu probuje przelaczyc ze zwyklej keyboard na tenGO poprostu nie reaguje caly czas przelacza sie spowrotem na keyboard bez problemu moge przelaczac sie na inne sposoby pisania. Moze wiecie co moze byc powodem tej niemocy?
siedze nad nim 3 godzine i...
...instaluje go w roznych konfiguracjach i np jesli zainstaluje rowniez Full Screen Keybord razem z TenGO to Full Screen Keyborda tez sie nie da wlaczyc az do momentu odinstalowania TenGO. Czy tylko ja mam taki klopot?
POZDRO
macpat
6
TenGO nie dziala
«
Odpowiedź #1 dnia:
Lipiec 08, 2004, 13:41:57 »
Miałem taki efekt gdy brakowało plików słownika lub były uszkodzone (tengo.dat, tengo.fpt, tengo.idx). Zainstalowałem ponownie i poszło bez problemu. Czy bezpośrednio po instalacji (czyli ze słownikiem angielskim) też tak się zachowuje?
acdboy
113
TenGO nie dziala
«
Odpowiedź #2 dnia:
Lipiec 08, 2004, 14:42:46 »
zarowno wersja demo ta najnowsza, jak i starsza pelna wersja po angieslka i niemiecka i z tym spolszczeniem...wszystkie reaguja tak samo a tak fajnie zapowiada sie ten tenGO
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »