Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
Strata na wartości sprzętu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
3 Odpowiedzi
1011 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
AdamP
31
«
dnia:
Październik 22, 2002, 13:58:40 »
Który z tych dwóch pda: iPAQ 3970 i LOOX 600 będzie można odsprzedać po roku używania z mniejszą stratą?
Z jednej strony Cpq - silna marka, dobrze trzyma cenę, z drugiej FSC relatywnie tani...
Powiedzcie co o tym sądzicie.
Pozdrawiam
bastiann
919
Sprzęt: ERA G2
«
Odpowiedź #1 dnia:
Październik 22, 2002, 16:16:28 »
Kupujesz PDA na handel czy co? Elektronika tego typu dzis tanieje na łeb na szyje więc napewno stracisz
tak jak ja. kupiłem iPAQ 3660 za 2100 netto a po roku sprzedałem za ok 1000 pln. Lipa ze hej. A mogłem miec 2 hi hi hi. Niestety na PDA nie ma tekiej podaży jak na telefony komórkow więc przeciętny ludzik go nie kupi, dlatego wydaje mi się że marka nie ma takiego znaczenia, a moze się myle? Teraz mam Loox-a i powoli myslę o SE P800 ale Loox-a nie sprzedam, narazie.
AdamP
31
«
Odpowiedź #2 dnia:
Październik 22, 2002, 17:33:46 »
Nie, nie na handel, na używanie, ale przy kosmicznym dylemacie "co wybrać" to może być jeden z argumentów za lub przeciw.
Co do SE P800 to może ma ktoś jakieś pojęcie czy może jest już dostępny w naszym pięknym kraju?
Umpal
204
Sprzęt: hx47°° / Wizard / P526 / JAQ3 / UX380N
«
Odpowiedź #3 dnia:
Październik 23, 2002, 10:52:12 »
Mam z kolei czwartego palmtopa i na każdym straciłem - im droższy, tym więcej. Ale gdybym miał się kierować stratami, to nie kupiłbym palmtopa nigdy
---
Piotr
i3850
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »