Start menu

• 3 Odpowiedzi
  • 373 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

grnt

Start menu
« dnia: Maj 27, 2005, 01:47:49 »
Witam wszystkich
Pierwszy raz piszę. Niedawno nabyłem rz1710. Dzięki forum prawie wszystkie nurtujące mnie problemy rozwiązałem.
Intryguje mnie jedna rzecz, czy można wyłączyć w Start Menu skróty do ostatnio otwartych programów? Albo nie mogę się doszukać tutaj i w moim PPC, albo nie można?
Ps
rz1710 naprawdę nie jest zły, tzn zależy do czego potrzebny, po przeczytaniu Waszych opini trochę się wachałem. Sprzęt był mi potrzebny do prostej obsługi Excela i po zainstalowaniu SD 256MB oraz kilku programów free sprawdza się znakomicie :)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Start menu
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 27, 2005, 01:55:38 »
Musisz usnac klucz
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SHELL\TaskSwitch
z systemowego rejestru. Tyle ze to bedzie tylko tymczasowe rozwiazanie. Klucz ten ponownie pojawi sie gdy zmienisz orientacje ekranu na pozioma i uruchomisz wtedy jakis program. Chyba ze bedziesz uruchamial programy w trybie portrait i dopiero przelaczal sie na landscape. A moze ktos napisze taki sprytny programik ktory bedzie po kazdej rotacji ekranu sprawdzal czy taki klucz powstal i bedzie automatycznie go kasowal?

*

Offline qoobeq

• **
  • 105
Start menu
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 27, 2005, 02:14:23 »
Wisbar 2 Advance :)

*

grnt

Start menu
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 27, 2005, 02:20:39 »
No właśnie z Wisbar mam problem. Bardzo spowalnia moją maszynke. Tak bardzo że skutecznie uniemożliwia pracę. Poza tym już przyzwyczaiłem się do standartowego interfejsu PPC.