Skype w MIO 550

• 4 Odpowiedzi
  • 556 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Skype w MIO 550
« dnia: Lipiec 22, 2007, 19:09:42 »
Czy ktoś podeśle mi bezposredniego linka do Skype na MIO 550. Mam problem z odnalezieniem, a ogólna wersja 3.2 nie chce mi prawidłowo działać. Będę bardzo wdzięczny.

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
Odp: Skype w MIO 550
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 22, 2007, 19:32:37 »
Znajdz w google.pl :
Skype for PocketPC
3.2 to wersja na PC na Pocketa jest dopiero 2.xx
Be more digital.
pıoɹpuɐ

*

Offline Ever_Glow

• 9
  • Sprzęt: Mio P550m MMCplus 4GB
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 24, 2007, 15:35:03 »
Witam. Mam zainstalowanego Skype-a for PocketPC ver.2.2.0.36  http://skype.onet.pl/pobierz.html na moim Mio P550m. Dziala chat bez problemu, natomiast proba wykonania polaczenia konczy sie samoczynnym zamknieciem aplikacji :(  Dodam, ze nie mam podlaczonych sluchawek. Chcialem tylko sprawdzic czy uda mi sie wybrac nr tel. Prosze o info, jak to u innych dziala oraz czy zadziala sluchawka Bluetooth z tym modelem Mio? W ustawieniach Bluetooth jest wlaczona opcja: przesylanie dzwieku do sluchawek. Pozdrawiam.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 25, 2007, 23:55:15 »
Ja na Mio myślałem że wylewu dostanę!!! Też tak miałem: chat działał, ale każda próba połączenia głosowego, czy to wychodząca, czy też przychodząca kończyła się zamknięciem SKYPA. MIO to syf, na szczęście od miesiąca ćwiczę ASUSA 639 i żadnych problemów już nie mam.

*

Offline forestowy

• 604
    • fotografia makro
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S II
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 26, 2007, 23:32:54 »
No nie, kolejne płaczki na skype w mio... Ludzie czy wy sie nauczycie używac szukajki ??? Jak nie, to jęczcie dalej....

sorry za ot, ale osobiśice klika razy pisałem w dziale o mio jaka wersja działa, wrzucając i  podając linka do dobrej wersji.
Mio P550 --> Asus A639 --> HTC TyTN II --> HTC Diamond --> Nokia E52 --> Motorola Milestone --> Samsung Galaxy S II