Tak teraz myślę, że inną możliwością naprawy tego było by zmuszenie systemu do podniesienia się na standardowym pulpicie windowsa CE, ale wczoraj próbowałem to co było opisane do bodajże Medionów (podmiana DLL, itp.) i nic z tego...
Naprawdę nie ma jakiegoś sposobu, aby ominąć ładowanie tego standardowego menu? Bo w tym jest wg. mnie cały problem...
On podnosi się na tyle że widzę go przez Active Sync i mogę dowolnie grzebać w jego plikach, poprostu się nie włącza to główne menu, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale za jego wyświetlanie odpowiada właśnie ten cały DESTINATOR Ver 1.10.
Nad google siedziałem od 22 do 6 rano i nie znalazłem nic co by mi mogło pomóc

A i jeszcze jedno, abyśmy się dobrze zrozumieli, czy ten hard-reset to jest naciśnięcie przycisku z boku obudowy i wtedy on przywraca domyślne ustawienia i domyślny folder "Windows, program files, itp." - czy to można uznać za ten twardy-reset? Ja jestem zielony w te klocki, a może to co ja robiłem (właśnie z tym przywróceniem folderu np. windows) to nie jest twardy-reset...
Ten rom, to musi być konkretnie pod ten model? Nie da się ściągnać od "czegoś podbnego" rozpakować na PC i wgrać tylko te dwa brakujące mi pliki? Nie kojarzycie co może mieć podobnąć strukturę folderów do tego co pokazałem na screenie?