Chłopaki, luźniej proszę. Ja, mimo że też miałem mały zatarg z jednym z moderatorów, musze tu ująć się za nimi. Pisanie tak wrednych, chamskich tekstów jak ten tutaj kolegi maskakra, MUSI być pietnowane. Niestety, wygląda na to, że taki jest jego "styl", co nie najlepiej o nim świadczy. Akurat mimo czasem zbyt szybkich reakcji moderatorów uważam, że w tym przypadku nie masz racji i reakcja jest słuszna. Popatrz na to z innej strony - np. jakiś człowiek po raz pierwszy wchodzi na Forum i chce znaleźć jakąś informację; trafia na tekst: "o pewno ze glupie , jesli zalozyl haslo to teraz tylko serwis to moze odblokowac a nie zadna bateria ...buehehehehe , swoja droga trzeba byc totalnym burakiem zeby zakladac haslo i go zapomniec , no chyba ze sprzet masz kradziony i chcesz jakos to odblokowac.
Podaj moze imei to spprawdzimy legalnosc tego sprzetu.
żąda powinno byc napisane a nie rząda.
wstyd ze modek niedouczony pisze z tak razacym bledem ort."
Co sobie taki człowiek pomyśli? Że warto do tej społeczności należeć? Oczywiście pomijam milczeniem liczbę błędów zawartych w tym "opieprzeniu", nie warto o tym pisać.
Inna sprawa, że błędów ortograficznych powinniśmy unikac i się ich wstydzić. Zgadzam się, że moderatorów i adminów dotyczy to w szczególności - musicie być "świętsi od Papieża" - niestety, jesteście bardziej widoczni od nas, szaraczków. Dbanie o porządek wymusza dawanie przykładu. Uważam jednak, że samo zwracanie uwagi na popełniane błędy jest już pewnym nietaktem, jeżeli więc to robię (bo czasem nie wytrzymuję), staram się być grzeczny i jak najdelikatniejszy. Efekt? Przykładowo jeden z Kolegów nie pisze juz "blomba" tylko "plomba" i nie obraził się na mnie za zwrócenie uwagi. Maskakra natomiast przesadza okrutnie i nalezy mu sie małe pouczenie, bez dwóch zdań.
Dość wynurzeń - pozdrawiam wszystkich.