hasło do pda

• 37 Odpowiedzi
  • 3282 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

MILOOO

Odp: hasło do pda
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwiec 05, 2007, 15:07:32 »
Panowie,

gratuluję dobrego samopoczucia. Pewnie dlatego do władzy nigdy się nie pchałem.

PEACE (PiS)
Miłosz
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2007, 16:07:55 wysłana przez MILOOO »

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwiec 05, 2007, 15:42:17 »
Chłopaki, luźniej proszę. Ja, mimo że też miałem mały zatarg z jednym z moderatorów, musze tu ująć się za nimi. Pisanie tak wrednych, chamskich tekstów jak ten tutaj kolegi maskakra, MUSI być pietnowane. Niestety, wygląda na to, że taki jest jego "styl", co nie najlepiej o nim świadczy. Akurat mimo czasem zbyt szybkich reakcji moderatorów uważam, że w tym przypadku nie masz racji i reakcja jest słuszna. Popatrz na to z innej strony - np. jakiś człowiek po raz pierwszy wchodzi na Forum i chce znaleźć jakąś informację; trafia na tekst: "o pewno ze glupie , jesli zalozyl haslo to teraz tylko serwis to moze odblokowac a nie zadna bateria ...buehehehehe , swoja droga trzeba byc totalnym burakiem zeby zakladac haslo i go zapomniec , no chyba ze sprzet masz kradziony i chcesz jakos to odblokowac.
Podaj moze imei to spprawdzimy legalnosc tego sprzetu.

żąda powinno byc napisane a nie rząda.
wstyd ze modek niedouczony pisze z tak razacym bledem ort."

Co sobie taki człowiek pomyśli? Że warto do tej społeczności należeć? Oczywiście pomijam milczeniem liczbę błędów zawartych w tym "opieprzeniu", nie warto o tym pisać.

Inna sprawa, że błędów ortograficznych powinniśmy unikac i się ich wstydzić. Zgadzam się, że moderatorów i adminów dotyczy to w szczególności - musicie być "świętsi od Papieża" - niestety, jesteście bardziej widoczni od nas, szaraczków. Dbanie o porządek wymusza dawanie przykładu. Uważam jednak, że samo zwracanie uwagi na popełniane błędy jest już pewnym nietaktem, jeżeli więc to robię (bo czasem nie wytrzymuję), staram się być grzeczny i jak najdelikatniejszy. Efekt? Przykładowo jeden z Kolegów nie pisze juz "blomba" tylko "plomba" i nie obraził się na mnie za zwrócenie uwagi. Maskakra natomiast przesadza okrutnie i nalezy mu sie małe pouczenie, bez dwóch zdań.

Dość wynurzeń - pozdrawiam wszystkich.

*

Offline amnezja

• 45
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwiec 05, 2007, 15:57:14 »
6nt jak ty potrafisz sie pieknie podlizac modom , nie ma co !

*

MILOOO

« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 05, 2007, 16:18:16 »
Co sobie taki człowiek pomyśli? Że warto do tej społeczności należeć?

To takie polskie... "Co inni sobie o nas pomyślą?". A mnie chodzi o zasady.

...jesteście bardziej widoczni od nas, szaraczków.
Jeśli Ty się kolego uważasz za szaraczka, mnie do Twojej samooceny nic. Forum istnieje TYLKO dzięki jak to nazwałeś szaraczkom (ja nazywam ich Użytkownikami lub Forumowiczmi lub Clubowiczami). Inaczej Admini i Modzi mogliby sobie w bierki pograć albo na frytki iść.

Dbanie o porządek wymusza dawanie przykładu.

I to właśnie leżało u podstaw mojego zapytania....

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 05, 2007, 18:30:25 »
amnezji nie komentuję. Dla zasady.

Milooo - co do zasady w 100% się z Tobą zgadzam. Nie lubię tylko takich co "wiedzą wszystko lepiej" i takich, którzy kochają innych pouczać w chamski sposób. Z jednym takim się kiedyś mocno starłem (nie ja jedyny zresztą), starłem się też o to z jednym z modów (pominę z którym, bo nie chce być nieelegancki). Co do Twojego komentarza - nie chodziło o to co "inni" sobie pomyślą, ale o cel Forum - Forum ma być dla użytkowników, którzy chcą czegoś się dowiedzieć lub podzielić się wiedzą, a nie dla bezsensownych awanturników. Od liczby i jakości użytkowników zależy to, czy Forum będzie dla nas, czy dla chuliganów językowych, obrzucających nas błotem. Zwróć uwagę też i na to, że sam ciskający się maskakra pisze: "razacym bledem" zamiast "rażącym błędem" no i jak dba o polszczyznę, to powinien zauważyć, że nie ma w naszym pięknym języku słów: "ort", "modek", "spprawdzimy" i paru jeszcze innych, których użył. Poprawiasz - bądź sam w porządku - dotyczy to adminów, moderatorów, ale też i użytkowników, których nieco z przekąsem nazwałem "szaraczkami" (nie zauważyłeś "przekąsu"? ;) ). Faktem jest, że czasem niektórzy moderatorzy powielają opinię "firmowych informatyków": "sieć działa idealnie, tylko ci użytkownicy..." i za to trzeba ich ganić, ale czy akurat chamskimi odzywkami? Śmiem wątpić, czy osiągnie to skutek inny niż wzburzenie. I to w zasadzie wszystko, co chciałem przekazać od siebie.

*

Offline Se@l

• **
  • 214
  • Foka
    • VU
  • Sprzęt: Diamond, Motorola Milestone, Archos 10.1
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwiec 06, 2007, 15:47:36 »
Kurde przestańcie bo zaśmiecacie wątek,

ban słuszny bo aż się źle czytało koniec kropka.  :-X :-X :-X
był MDA I potem MDA II
obecnie HTC Diamond vel Era Mda Compact IV
Android: Motorola Milestone
Android Tablet: Archos 10.1

« Odpowiedź #36 dnia: Czerwiec 15, 2007, 20:56:55 »
wiec sprawa zamknela sie tak ze zaplacilem 89 zl, wyslali looxa do wawy i po tygodniu dostalem sprawnego

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 15, 2007, 21:43:59 »
wiec sprawa zamknela sie tak ze zaplacilem 89 zl, wyslali looxa do wawy i po tygodniu dostalem sprawnego

z ciekawości - wymagali okazania papierów/gwarancji/dowodu zakupu czy wzięli kasę i wysłali ? :)