serwis i-mate mial ktos stycznosc ??

• 7 Odpowiedzi
  • 437 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« dnia: Czerwiec 11, 2006, 20:51:11 »
mial ktos stycznosc z serwisem  :?:  bede musial reklamowac mojego i-mate'a i chcialbym wiedziec choc jak szybko dzialaja

*

Offline redi

• 636
  • Sprzęt: NavRoad DUXO, Toshiba Encore
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2006, 22:58:35 »
a co za model i co sie stalo?

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 11, 2006, 23:16:42 »
pda n (jak w opisie) mam wrazenie ze sie sam rozkalibrowuje jeszcze to sprawdzam ale mialem tak ze wybieral punkt jakies pol centymetra wyzej niz stukalem

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 13, 2006, 14:38:19 »
Ja miałem . I-mate sp3-I  - padła klawiatura  - a konkretnie i głównie jog. Naprawa gwarancyjna WorldWide
Serwis I-mate w Dubaju  , wypełnienie dziwnych kwitów na cło , kurier na ich koszt , 9 dni kurier na ich koszt . załatwione . Nieco dziwne godziny w których odbierają pocztę , więc komunikacja nieco się rozwlekła ale jak ruszyło to zadziałało od kopa

*

Offline redi

• 636
  • Sprzęt: NavRoad DUXO, Toshiba Encore
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 13, 2006, 15:38:02 »
a sprobuj jeszcze raz skalibrowac ekran

*

Offline shreq888

• **
  • 199
  • Sprzęt: xda mini s+m650,+n82
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 18, 2006, 15:25:04 »
najlepiej szukaj jakis zapalencow, ktorzy sie tym bawia przez cale dnie. pewnie najprostsza bylaby kalibracja ekranu. zrob hard reset, jak kalibracja nie pomoze. dalej zostaje wgranie nowego softa, a pozniej tylko serwis. a propos sp3i, to wlasnie tez jestem po takej samej akcji. probowalem sam to zrobic, ale jak go rozebralem i zobaczylem, ze joy wyrwany jest z drukiem to oddalem znajomemu serwisantowi. zrobil to za 30 zlotych i joy chodzi ladniej niz wczesniej. a wiecie moze skad mozna dorwac nakladke na joy?? bo mam teraz golego  :wkurzony:

*

Offline shreq888

• **
  • 199
  • Sprzęt: xda mini s+m650,+n82
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 16, 2006, 20:29:06 »
dzis bylem w orange i dali mi adres do servisu spv. jest gdzies w raszynie, ale zgubilem karteczke od uprzejmej pani  :O~  :proud:

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 16, 2006, 23:41:55 »
ten raszyn to zgroza... zadzwonilem kiedys z ciekawosci, powiedzialem ze mam problem z spv5000, a pani na to ze nie maja jeszcze sprzetu do naprawy tego modelu ani nikogo kto sie na nim zna. i zebym zadzwonil za miesiac.. kpina.