hhehhe

spoko sam się nad tym biedziłem, instalowałem, odinstalwoałem ale teraz juz działa za każdym razem

No ale step by step...
Zakładam, ze masz już telefon jak pisałeś sparowany i zainstalowany ten programik do synchronizacji.
1. Idz do Control Panel w Windows do Phone Monitor Options
2. Tutaj powinieneś zobaczyć swój telefon, nei pamiętam jak on mi go to dołożył zdajse jak wszedłem z połaczonym telfonem to się pokazało okienko samo z siebie... tak czy tak w zakłądce COM Ports daj wszyskie COMy na Enabled i COM3 dodatkowo Reserved (ten COM3 akurat ja tak mam jako domyślny COM na którym robione jest połączenie przez BT jako Serial.
3. Jak juz to poustawiasz to zresetuj komputer
4. Teraz ważne NIE łącz się ręcznie z telfonem przez BT (nie nawiązuj połącznie na Serial bo zwykle wtedy nei zadziała) popostu kliknij na Synchronize na tym telfoniku w trayu, albo na przycisk w Outlooku i zaczekaj chwilę.
5. Za moment zapala mi się połączenie BT (ikonka w trayu ze nawiązane) i po chwili sychchronizuje, ze 100% skutecznością...
Prędzej jak sam się prędzej łaczyłem itp, kombinowałe to raz działało raz nie (częściej nie) więc ogólnie na 100% to działa i działa super fajnie... trzeba się tylko na poczatku sporo pomęczyć.
[Dodano: 2003-10-11 16:57:31]
A i jeszcze jedno... nie wiem jakiej firmy masz BT w komputerze... ja mam MSI, tam w sterowniku tez byla funkcja sychronizacji danych z Outlooka z telefonem, ona tez dziala, ale ta z krażka do telefonu jest dużo lepsza. Po pierwsze można synchronizować taski i eventy z ograniczeniem na ile do przodu (tamta od MSI lapie wszystko i łatwo zapełnia całą pamięc telefonu), a po drugie ten programik od SE łądnie konwertuje polskei znaki między Outlookiem a telefonem (ten od MSI w telefonie pokazywał krzaki, a jak się poprawiło na dobrze w teleofnie to krzaki się robiły w Outlooku). Wiec nawet jak też masz tamto to radzę się pomęczyć i uruchomić ten programik od SE.