sbp pocket plus 2

• 12 Odpowiedzi
  • 740 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wujo_w

• **
  • 225
sbp pocket plus 2
« dnia: Sierpień 20, 2004, 23:26:36 »
czy mozna zmieniac w tym programie wlasne tapety ??, a nie te ktore sa systemowo chcem miec cos orginalnego lecz nie wiem jak tego dokonac,prosze o pomoc

[Dodano: 2004-08-20 23:29:35]
tu znalazlem jakies nowe skóry http://pda.pacanka.com/news.php?mode=newsMore&newsID=136 ale to nie to chcem swoja tapete a ikony moga takie zostac

*

Offline kretes

• **
  • 134
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2004, 10:41:28 »
Miałeś sprawdzać swoje posty w WORDZIE!!! albo przynajmniej jednego się naucz "CHCĘ"! Jeśli tego nie potrafisz to naklej karteczkę na monitor z poprawną formą!
Popraw się, a pomogę z przyjemnością w Twoim problemie.

*

Offline wujo_w

• **
  • 225
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2004, 20:50:31 »
oki kolo nie ma sprawy ostatni moj post z bledami

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 21, 2004, 20:59:01 »
kretes: I tak wujo_w zrobił mało błędów (dokładniej dwa, te same), więc nie czepiej się go.
A pozatym niektórzy robią o wiele więcej błędów i to takich prostych jak np. zamiast "może" piszą "morze" itp... :(
PS. Nie mam worda, więc nie wiem czy nie narobiłem byków ;) (taaaa, w dziasiejszych czasach bez worda ani rusz...).

*

Offline kretes

• **
  • 134
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 21, 2004, 21:36:28 »
Tak, zauważyłem że zrobił ich znacznie mniej i dziękuję (interpunkcja kuleje nadal). Nie zmienia to jednak sprawy podejścia. Jeśli ktoś prosi o pomoc - a została mu kulturalnie zwrócona uwaga, że robi to w trochę niewłaściwy sposób - powinien się dostosować (nawet metoda została podana). Wytłumaczyliśmy (w innym wątku) dlaczego wymagamy podstawowej ortografii i interpunkcji.

ps. Użyłem sformułowania 'word' wymiennie z 'jakiś dowolny słownik komputerowy' aby wypowiedź była krótsza/dobitniejsza.

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 23, 2004, 22:33:41 »
Mi takze sporo brakuje jesli chodzi o forme postow. Jesli jednak prosze o pomoc i na tej pomocy mi zalezy staram sie, zeby w moich postach bylejakosc i brak szacunku dla czytajacych nie byl pierwsza widoczna zecza i nie przeslanial faktycznej tresci posta. W ww. temacie, w ktorym troche sie nad wujo_w poznecalismy ;P na bardzo proste pytanie nikt dlugi czas nie odpowiedzial (nie wiem czy do teraz jest tam cokolwiek poza połajankami :P) - wydawalo sie, ze kazdy potrafi odpowiednio zinterpretowac to wymowne milczenie....

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 24, 2004, 00:03:28 »
Duzo tematow znajdziesz tutaj:
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/themes.html?en#

Tematy instalujesz kopiujac plik tsk do katalogu \Windows\ w pamieci RAM PDA albo do katalogu My Documents. Potem wchodzisz do Menu Start -> Settings -> Today -> i tutaj wybierasz z listy odpowiedni temat.

*

Offline wujo_w

• **
  • 225
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 24, 2004, 02:05:49 »
pięknie dziala :) dzieki Jakubie za porade

sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 24, 2004, 21:20:29 »
Kretes, jak masz jakas wewnetrzna potrzebe pomocy ludziom z problemami gramatyczno - ortograficznymi to chyba na zle forum trafiles. Jak nie chcesz pomoc to nie zabieraj glosu.

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 24, 2004, 21:32:55 »
carlos100:: Kretes poruszył bardzo istotny i myślę, że bardzo ważny dla wielu osób aspekt "z życia" forum, a wujow_w chyba się nawet na niego nie obraził. Za to Twój mail NIC nie wniósł, zarówno do niniejszego wątku, jak i dyskusji, która się przy okazji rozwinęła. Daruj sobie wujku "Dobra rada" takie strofowanie i udzielanie porad tego typu.
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline wujo_w

• **
  • 225
sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 24, 2004, 23:24:09 »
cos wy wszyscy ostatnio nerwowi na tym forum troszke luzu :)

sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 25, 2004, 16:57:54 »
Biblo - ciociu: Caly czas uwazm, ze uwage powinnismy skupiac na PROBLEMIE zawartym w rozpoczynajacym go poscie a nie stwarzac nowe, odbiegajace od tematu.
Pozdro

sbp pocket plus 2
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 28, 2004, 11:52:37 »
Jednak przyznac trzeba, ze razace bledy ortograficzne moga zdenerwowac, chociaz kazdemu sie zdarza, to jednak wyglada to prymitywnie. "Kture", zamiast "które" wyglada jak pisane przez osobe o niskim poziomie kultury osobistej, albo prymitywną, choć wcale nie musi tak być.