Witaj Marcinie - trafiłeś w samo sedno. Noszę się od pewnego czasu z zamiarem machnięcia jakiegoś ciekawego, długiego i w miarę wyczerpującego artykułu lub nawet cyklu o zastosowaniach i właśnie rozszerzeniu możliwości naszych pockeciątek, niestety na razie nie mam na to czasu, ponieważ mam za dużo rzeczy na raz do zrobienia (i administracja stroną, skrypty, newsy, zaległy test Casio E-200 oraz zestawu E-200 + ericsson r520m + karty Bluetooth Anycom). Mam nadzieję że po sesji pozbieram się i coś wreszcie napiszę, bo mało tego typu artykułów jest u nas obecnie, a szkoda, bo naprawdę jest o czym pisać. Zamierzam również zebrać do kupy różne hacki i tricki rejestru systemowego, dzięki którym można również parę ciekawych ustawień zmienić (zachowanie się menu, animacje okienek, menu start itd).
Ja do Today właściwie wykorzystuje tylko ScaryBear QuickTasks (lub Task Plus autorstwa Grzegorza Kokota - w bazie softu jest do ściągnięcia, freeware), chyba też ponownie dam szansę TodaysInfo

Zamiast standardowego paska górnego natomiast używam genialnego Wisbara (w tygodniu wrzucę do bazy oprogramowania najnowszą wersję i opiszę różne jego odmiany rozwijane równolegle przez trzech autorów).
Jeśli chodzi o słaby ruch na tutejszym forum, to chyba będzie trzeba nieco je zareklamować na głównej stronie, ponieważ może niewielu z małej garstki odwiedzających nas Czytelników wiedzieć o nim (tutaj pewnego rodzaju monopol ma klub PDA.pl), ale gorąco zapraszam na irc w każdą środę o 22:00 na kanale #pocketpc. Ostatnio było parę nowych osób, w tym nawet odwiedził nas JGUI (Janusz Gerszberg). Pogadać jest zatem z kim, tylko nie zawsze się wszyscy mogą zgrać w czasie.