Wgraj kodeka tam gdzie masz zainstalowany Resco Pocket Radio czyli na karte i nie ma problemu.
Pozdrawiam
Guzik prawda, kolego
Mcgiver, to zupełnie nie jest regułą

. Możliwe, że u Ciebie tak jest i działa, (zresztą nie podajesz, z jakiej wersji korzystasz). Ja z Resco Pocket Radio korzystam od dość dawna i na poprzednich wersjach, m.in. na v.1.50 dekodowanie strumieni AAC i AAC+ było bezproblemowe.
Nie pamietam w tej chwili z jakiego kodeka wtedy korzystałem, ale działał
Od momentu, kiedy musiałem zrobić HR na swoim hx4700 i zainstalowaniu wersji najnowszej RPR 1.60, diabli wzięli dekodowanie strumienia AAC. Zainstalowałem Plugin AAC/AAC+ ze strony Resco, przenosiłem (instalowałem) go we wszystkich logicznie możliwych miejscach i d...

Siedziałem nad tym problemem ze dwa wieczory i niestety nic nie zwalczyłem....

Zacząłem podejrzewać jakiś konflikt kodeków, może z CorePlayer'em, którego sobie zafundowałem na czysty system. Sam CorePlayer pięknie dekoduje strumienie AAC z polskich stacji, a nowy Resco Pocket Radio niestety nie! Gdzieś wyczytałem na jakimś forum, że na niektórych urządzeniach, najnowsza wersja 1.60 "wywala" jakiegoś babola w temacie AAC. Trochę też jest dziwne, że poprzednie wersje RPR miały "na dzień dobry" zaprogramowane stacje "nadające" w AAC, w najnowszej - ani jednej (tylko MP3 i OGG)
Nie bardzo chce mi się powracać do starszej wersji, bo już mnie to wkurza

,ale jeśli ktoś z kolegów coś w tym temacie odkryje, to niech się pochwali.
Pozdrawiam.