Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
RedFish i IPq - proszę o pomoc
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
698 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kstruzyn
29
«
dnia:
Wrzesień 03, 2003, 09:40:48 »
Już jakiś czas walczę i nie udaje mi się poprawnie zainstalować programu dlatego proszę posiadaczy Ipq o pomoc.
U mnie sprawa wygląda tak: połączenie z netem mam przez PROXy więc nie udaje mi się połączyc z serwerem więc wymyśliłem że zainstaluje program i będę generował pliki ze strony a następnie przegrywał do poketa. Ale są dwa zasadnicze problemy; pierwszy to brak podkatalogów np. nws czy ptv - ale z tym można sobie poradzić zakładając z ręki. Poważniejszy problem to brak w tych katalogach pliku index.html.
Bardzo proszę kogoś o pomoc, jak to zainstalować aby zaczeło działać.
Pozdrowienia
kstruzyn
GG 2806767
kstruzyn@plusnet.pl
kanczug
19211
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 03, 2003, 11:36:09 »
A czemu polaczenie z serwerem przez proxy nie dziala?
kstruzyn
29
«
Odpowiedź #2 dnia:
Wrzesień 03, 2003, 13:04:19 »
Polityka bezpieczeństwa firmy, i blokowanie większości portów ,a w konfiguracji programu nie ma możliwości wpisania numeru portu po którym mogła by komunikacja przejść. Schemat wpisania aders IP proxy : numer portu jest błędnie obsługiwany.
Cezex
493
«
Odpowiedź #3 dnia:
Wrzesień 06, 2003, 14:12:29 »
a) spróbuj wpisać w polu adres numer portu po dwukropku.
b) co do plików index.html sprawdzę jak w przyszłym tygodniu, bo aktualnie jestem bez dostępu do łącza
WIrek
88
«
Odpowiedź #4 dnia:
Wrzesień 10, 2003, 09:51:26 »
A iPAQ widzi prawidłowo sieć? Potrafi jakieś strony ściągnąć? Jeśli tak, to możesz spróbować RedFish Downloadera- pobierzesz wygenerowane pliki a potem rozpakujesz do odpowiednich podkatalogów. Link do programu (dla PPC albo Win) jest w sekcji Pobierz RedFisha.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »