Ranking programów zamykających aplikację (X) Zamykanie apps

• 11 Odpowiedzi
  • 1143 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 19, 2006, 15:38:22 »
Witam. Jakich programów używacie?
ja mam MDA VARIO(WM5) i oto moje uwagi:
InCloseApp- moim zdaniem najlepszy jednak po jego instelacji starasznie niesteabilnie działa systemowa aplikacja "Obrazy i wideo". W każdej wersji jest ten błąd...

MagicButton- ciekawy program jednak po jego instalacji czasami występują kłopoty ze zmianą orientacji ekranu i bardzo często problemy z dźwiękiem.

tMan- prosta aplikacji była by ok jednak przez to że nie można dodać aplikacji takich jak ActiveSync do ignorowanych traci na funkcjonalności.

Proszę wszystkich o opisywanie programów których używacie. Pozdrawiam i mam nadzieję że ten temat pomoże nowym użytkownikom!

*

Offline EnD

• 275
    • http://www.kuczok.net/
  • Sprzęt: Era G1, PSP Slim, Lark 35.5c
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2006, 16:39:38 »
SPB Pocket Plus... Nie testowałem innego, wystarcza mi :)

*

Offline edmun

• 933
    • Zdjęcia ślubne, Fotografia ślubna
  • Sprzęt: SGH-I780
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 19, 2006, 16:53:23 »
InClose App - chyba najmniej zajmujący pamieciowo program. problem polega tylko na tym kiedy nie wsadzimy karty z ta wtyczka i odpalimy pocketa. zwis :D
SGH-I780 + Heineken78 Marvel Dream WM 6.5.3 96dpi
HTC ONE S
TTI TCB-880 + Sirio ML145
Alhambra TDI

*

Offline Sainti

• 389
    • Mój sieciowy kącik
  • Sprzęt: HTC Mozart
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 19, 2006, 17:12:11 »
Pozdrawiam i mam nadzieję że ten temat pomoże nowym użytkownikom!

Nowym użytkownikom pomoże odpowiednio zastosowana wyszukiwarka. Takich tematów było wiele. Ja w 3 minuty znalazłem: 1, 2, 3, 4, 5 i Twój temat. Poza tym jest jeszcze informacja o tym w FAQ. W każdym z tych tematów są wymienione aplikacje do zamykania, więc nie wiem po co kolejny temat o tym samym.

Żeby nie było, że tylko krytykuje, to ja używam iLaunchera. Poza skrótami na today od wersji 3.0 ma też opcje zamykania aplikacji. Plusem jest możliwość dodawania skrótów do rozwijanego menu (tego w miejscu X) i uruchamiania stamtąd aplikacji.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 19, 2006, 19:15:32 »
tak jak pisałem po zainstalowania InClose App i wejściu w "Obrazy i Wideo" system jest strasznie niestabilny.

Oto wersje programów które sprawdzałem:
Magic_Button_v2.0_freeware
InClose_XE_EN.ARMV4I_QVGA(240x320).v5_Setup
vbar22

Może ktoś posiada nowsze wersje InClose App i MagicButton w których wyeliminowano te błędy?

*

Offline tab0reqq

• 333
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 19, 2006, 19:31:02 »
Ja uzywam Wisbar Advance 2 i generalnie jestem zadowolony, co jednak nie znaczy ze nie chcialbym sprobowac innych programow :)

Oceniam WA2 -- 9/10 (u siebie nie odczuwam jakiego zwolnienia ppc)
Toshiba e300 | HP 1930 | Palm  TT | Palm Vx | HP 3970 | HP rx3715 | HP 1940 | HP 4150 | x51v | m515 | iP 2G | Tytn | e650 | SE M600i | e51 | i900 omnia | iP 3G 8/16GB | e51 | bb8300 | bb 8520 | bb8900 | e71 | i5700 Spica | bb 9700 | Desire

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 19, 2006, 19:33:41 »
ja też testowałem WA2 i nie widziałem w nim błędów. Czekam na spolszczenie. Jednak ten program zajmyje troszkę pamięci. Bez niczego mam wolne ok 24mb ram a gdy jest włączony 16-18mb jednak praca PPC raczej wizualnie się nie zwalnia.

*

nothin

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 19, 2006, 20:58:10 »
ja tam mam icbara i mam gdzieś wa.

*

reboot

« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 19, 2006, 21:58:44 »
SPB Pocket Plus - za jednym zamachem obsluguje 2 rzeczy - zamykanie aplikacji oraz zakladki/skroty ;)
Dla mnie wystarczajacy...

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 19, 2006, 22:09:10 »
Jeśli ktoś nie używa WA2, to tylko i wyłącznie iLauncher - super program i dużo lżejszy niż PocketPlus :)

*

Offline BLAST

• 378
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 19, 2006, 22:28:39 »
Na początku używałem Pocket Plus, potem dopadłem wspomnianego iLauncher'a. Bardzo mi się spodobał ale niestety powoduje u mnie błędy w wyświetlaniu ikon  :(  No więc zostałem przy Pocket Plus. Nie jest taki zły, podoba mi się w nim funkcja przełączania programów (alt+tab) i  przypisywanie innyh funkcji do klawiszy (np. zamknięcie programu, wyciszenie)
Axim X51v (LennySh Football AximX51v WM6 ROM #2)

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 20, 2006, 07:11:23 »
Cytat: "Sa1nt"

Nowym użytkownikom pomoże odpowiednio zastosowana wyszukiwarka. Takich tematów było wiele. Ja w 3 minuty znalazłem: 1, 2, 3, 4, 5 i Twój temat. Poza tym jest jeszcze informacja o tym w FAQ. W każdym z tych tematów są wymienione aplikacje do zamykania, więc nie wiem po co kolejny temat o tym samym.

Żeby nie było, że tylko krytykuje, to ja używam iLaunchera. Poza skrótami na today od wersji 3.0 ma też opcje zamykania aplikacji. Plusem jest możliwość dodawania skrótów do rozwijanego menu (tego w miejscu X) i uruchamiania stamtąd aplikacji.

dokładnie - takich tematów jest cała masa
linki podane
zamykam (kolejny)