RAiT Wrocław - baza rozkładu na 11.10.2006 - proszę o testy

• 4 Odpowiedzi
  • 350 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 11, 2006, 01:13:13 »
Witam,
Od ponad roku zajmuję się aktualizowaniem baz danych rozkładu dla Wrocławia do Przewodasa. Od dzisiaj startuję z równoległym aktualizacjami rozkładu z RAiTa.
Wszystkich potencjalnych użytkowników proszę o ostrożne używanie i zgłaszanie wszystkich napotkanych błędów na maila podanego na stronie.
Ostrożność ta niech uzasadniona będzie tym, że sam nie posiadam pocketa i nie mam jak sprawdzić tych rozkładów.

A wracając do baz chciałem zapewnić że RAiT będę od dzisiaj aktualizować równie często jak bazy do przewodasa. A częstość zmian i szybkość reakcji można zweryfikowac po newsach na stronie :)

Strona z bazami do RAiT i Przewodasa dla Wrocławia
www.wroclaw.przewodas.one.pl
Dla miłosników RSSów
www.wroclaw.przewodas.one.pl/rss.php

Zycze miłego użytkowania
Pozdr
kulfoniasty

*

Offline fotomaster

• **
  • 131
  • Sprzęt: iP 3G 16GB
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2006, 19:38:35 »
Juz kiedys probowalem zorganizowac akcje przewodas dla ppc ale niestety sie nie udalo :(. Byloby super gdyby udalo sie zrobic bazy dla RaiTa i bylyby one aktualizowane dla Wroclawia - szczegolnie teraz kiedy samochodem po miescie praktycznie nie da sie jezdzic :(

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 11, 2006, 21:11:57 »
Rozkład przeszedł wstępne testy twórcy programu RAiT. Poprzednia wersja miała kodowanie ISO co owocowało krzaczkami. Obecna juz ma odpowiednie kodowanie, wiec zachecam do używania.

Co do aktualizacji obiecuję regularnośc, sumiennosc i wytrwałość taką samą jak przy Przewodasie :)

Co do jazdy po wrocławiu to od początku października dojeżdzając na Politechnikę tramwajem przyglądam się jak samochodzy poruszaja sie 10m na 20 min... koszmar :/

*

Offline fotomaster

• **
  • 131
  • Sprzęt: iP 3G 16GB
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 11, 2006, 22:23:43 »
Jazda autem po Worclawiu to istny horror jakiego nie widzialem od wielu lat. Pozostaje czekac i plakac... A co do porgramu - fajnie ze jest cos takiego jak RAiT ale... musze przyznac ze przewodas jest bardziej funkcjonalny. Przesiadki i mozliwosc sprawdzenia rozkaldu jazdy dowolnego pojazdu z dowolengo przystanku byla nieoceniona. pozdrawiam - dziekuje za bazy i zycze wytrwalosci :)

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 11, 2006, 22:41:04 »
RAiTa w zyciu na oczy nie widziałem bo nie mam PocketPC, więc ocenić go nie mogę:) Ale co do Przewodasa to rzeczywiście nieoceniony i nad wyraz funkcjonalny program :)