Kompresja avi na pda

• 4 Odpowiedzi
  • 528 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kosmo

• 254
Kompresja avi na pda
« dnia: Kwiecień 26, 2005, 11:34:23 »
Witam

Czy istnieje jakis program na pda do kompresji filmow (najlepiej do divx) chodzi o to ze np na wakacje biore pda i aparat cyfrowy i chce wyslac filmik mailem, aparat zapisuje w kompresji mjpeg, a to dosyc sporo zajmuje i chcialbym film przekompresowac do divx :)

pozdrawiam

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
Kompresja avi na pda
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 26, 2005, 12:29:38 »
Ja nie wiem czy są jakieś programy (a szczerze w to wątpię), to jedno mogę powiedzieć: kompresja na da to by była masakra. Po prostu pda mają wolne procki. NAwet na kompach stacjonarnych (nie tych najnowszych, ale takich powiedzmy dwu, trzy-lenich) kompresja nie jest super szybka, a na pda to by dopiero było żyłowanie sprzętu.

*

Offline Zyblik

• 25
  • Sprzęt: Mio 168, FS N560
Kompresja avi na pda
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 26, 2005, 12:39:51 »
Cytat: kosmo
Witam

Czy istnieje jakis program na pda do kompresji filmow (najlepiej do divx) chodzi o to ze np na wakacje biore pda i aparat cyfrowy i chce wyslac filmik mailem, aparat zapisuje w kompresji mjpeg, a to dosyc sporo zajmuje i chcialbym film przekompresowac do divx :)

pozdrawiam

Witam,
spróbuj tutaj: http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=972

*

Offline irwin

• 434
    • http://www.irwin.republika.pl/
Kompresja avi na pda
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 26, 2005, 13:24:11 »
@Zybilk -> Przeczytaj pytanie jeszcze raz "Czy istnieje jakis program na pda do kompresji filmow..."

Według mnie takiego programu niestety nie ma, a szkoda bo wbrew pozorom krótkie filmiki z cyfrówek spakowałoby się w kilka minut - sam pisałem do autorów Vduba o to. ;)

*

Offline kosmo

• 254
Kompresja avi na pda
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 26, 2005, 16:34:34 »
no nic, pozostaje wysylanie fotek :)

ps. hmm a moze jest program pod dosa, odpale emulator i jakos by poszlo ?