Pytanie do znawców!!!!

• 7 Odpowiedzi
  • 771 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pytanie do znawców!!!!
« dnia: Grudzień 19, 2004, 14:23:28 »
Mam takie problem, kumpel chce mi sprzedac swojego plamtopa za 700 zl, zainteresowala mnie ta oferta wiec mam pytanie do was. Czy ten plamtop jest cos wart i czy wogole jest dobrym sprzetem. Plamtop to "Packard Bell Pocket PC" z tego co wyczytalem to "Version 3.0.11171, procesor Intel PXA250  36.45 MB". Opdalam na nim emulator snesa i wszytsko chodzi koszmarnie wolno, zeby nie napisac ze stoi w miejscu. Czy da sie jakos podkrecic ten sprzet i czy wogole wart jest zainteresowania, bo nie ukrywam ze chodzi mi glownie o emulacje konsol na Plamtopach. A tak pozatym to moze mi ktos doradzi jakis solidny plamtop ktory bez problemu udzwignie emulacje konsol. Pozdrawiam i bede wdzieczny za odpowiedz

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2004, 15:25:01 »
Przeczytaj sobie dzial dla poczatkujacych - pierwszy artykul. Dokladnie wyjasnilem tam kwestie procesorow w PDA. Uklad Intel PXA250 jest wyjatkowo niedorobiony. Powiedz jeszcze ile ma MHz? Bo jak to jest jeszcze jakas 300-setka to kompletnie nie ma sensu tego kupowac, jesli chcesz bawic sie w emulacje. Byc moze dodatkowo ten PDA posiada kiepski uklad graficzny.

Jak chcesz cos na czym emu bedzie smigac to np. ASUS a620 albo HP iPAQ 4150.

*

Offline circoloco

• 279
  • Sprzęt: XPERIA & P1i
Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 21, 2004, 12:17:24 »
Cytat: jakub kańczugowski
Przeczytaj sobie dzial dla poczatkujacych - pierwszy artykul. Dokladnie wyjasnilem tam kwestie procesorow w PDA. Uklad Intel PXA250 jest wyjatkowo niedorobiony. Powiedz jeszcze ile ma MHz? Bo jak to jest jeszcze jakas 300-setka to kompletnie nie ma sensu tego kupowac, jesli chcesz bawic sie w emulacje. Byc moze dodatkowo ten PDA posiada kiepski uklad graficzny.

Jak chcesz cos na czym emu bedzie smigac to np. ASUS a620 albo HP iPAQ 4150.

a tak przy okazj może znasz paorgramik do "podkręcania" prędkości procesora? kiedyś gdzieś widzaiłem ale nie pamiętam nazwy
SonyEricsson Forever

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 21, 2004, 16:40:16 »
Polecam nasz dzial Download.

Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 22, 2004, 07:58:50 »
marcines2 za te pieniadze to lepiej kup sobie uzywanego acera n10 lub optipada, niestety niebawilem sie z emulatorami takze niewiem czy to bedzie w miare plynnie chodzilo ale na pewno lepiej niz na tym "Packard Bell Pocket PC"

Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 24, 2004, 19:56:37 »
mam x3 advenaca za 950 zł ajk by ktos chcial

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 24, 2004, 20:07:47 »
Cytat: jacenty
optipada, niestety niebawilem sie z emulatorami takze niewiem czy to bedzie w miare plynnie chodzilo ale na pewno lepiej niz na tym "Packard Bell Pocket PC"
Wszystkie emulatory, poza PSXa i GBA chodzą na Optipadzie w 100% szybkości (bez podkręcania).

Pytanie do znawców!!!!
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 29, 2004, 21:34:09 »
Dzieki wszystkim za rady, te na forum i na e-mailu. Juz kupilem asusa a620, mam nadzieje ze dobrze zrobilem i bede  mogl sie pobawic emulatorami. Pozdrawiam