Pytanie do posiadaczy Viewsonic V35

• 2 Odpowiedzi
  • 543 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 13, 2004, 20:22:47 »
Jakie są wasze wrażenia z korzystania z Viewsonic V35? czy łączył ktoś może go z komórką przez kabel??

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2004, 14:46:18 »
Pamietaj ze laczenie sie przez kabel moze byc zrealizowane tylko szeregowo. Nie wiem czy ten palmtop posiada mozliwosc podlaczenia kabla szeregowego, czy moze obsluguje tylko USB.

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 16, 2004, 01:14:17 »
ja mam v36, mialem tez w lapach v35. Moj jest ok. Jest tani (dlatego go mam, moja dziewczyna tez - 180$ po rabacie), po dodaniu SDIO Wifi za 87$ to najtanszy zestaw wifi jaki mozna miec w pda (przynajmniej tak bylo).
Gdybym mial wybierac jednak wybralbym cos HP albo toshiby - bo mniejsze, ladniejsze i lepsza bateria. Taaaak bateria to pieta achillesowa tego sprzetu. Mimo to nie mam powodow do narzekan i jesli taki sprzet miesci sie w twoich mozliwosciach finansowych to bym sie nie wahal. Sprawdz tylko czy na pewno obsluguje SDIO (v36 tak, v35 moze nie obslugiwac, nie pamietam, www.viewsonic.com pamieta) bo jesli nie to odpada 99% akcesoriow SD - WIFI tez. Aha, i v35 ma W2002, upgrade kosztowal 50$. Firma raczej jest solidna, produkuja np niezle monitory (najwiekszy dostawca w usa (wciaz?)) , ostatnio tablety PC tez. Tylko ta nazwa taka nieszczesliwa bo kojarzy sie z panaskaniksem i sonyo :). A co do baterii to pewnym rozwiazaniem jest taka ladowarka do ktorej wchodza 4 paluszki AA, 10$ na ebay. Akcesoriow jest duzo. Brando jest na to. What else?
Aaa komorka. Kablem nie wiem, ale probowalem IRda i dziala ok (Nokia 6340i, nie ma niestety GPRS).
O ile mi cos dzwoni we lbie (moze zle) to nowe komorki lacza sie przez USB tez. A czy ma serial to nie wiem ale da sie podlaczyc GPS wiec pewnie ma. Jesli potrzebujesz bluetootha to raczej pomysl o czyms innym. Poza tym - tani solidny sprzet imho.
Pozdrawiam