Prosze O POMOC!..

• 3 Odpowiedzi
  • 370 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
Prosze O POMOC!..
« dnia: Październik 27, 2004, 23:45:52 »
JESTEM OD DZIS POSIADACZEM IPAQa 3630..SPRZĘT JEST OKI..TYLKO ZE POSIADA WŁOSKI SYSTEM OPERACYJNY..PRZESZUKAŁEM CAŁE FORUM..FAQ..I NIC KONKRETNEGO NIE ZNALAZŁEM..

..DLATEGO PROSZĘ DOŚWIADCZONYCH UŻYTKOWNIKÓW TEGO FORUM O POMOC..OTO KILKA PYTAŃ:
- CZY ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZMIANY SYSTEMU NA ANGLOJEZYCZNY (WIEM ZE POLSKIEGO NIE MA)..JAK TO ZROBIC JAKICH ROMOW SZUKAC..JAK WGRAC NOWY SYSTEM (INTERESUJE MNIE ZMIANA NA POCKET PC2002)
- EWENTUALNIE CZY JEST MOZLIWOSC WGRANIA NAKLDAKI SPOLSZCZAJACEJ (WGRALEM LENG I TAK SOBIE TO CHODZILO)

DANE MOJEGO SPRZETU KTORE ZNALAZLEM GRZEBIAC W NIM TO..SYSTEM POCKET PC V3.0.11171 (BUILD 11178)..ROM 16..RAM 32

DZIEKI WIELKIE Z POMOC..POZDRAWIAM CALE FORUM!!

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Prosze O POMOC!..
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 28, 2004, 00:02:26 »
Da się. Ja przerabiałem niemieckiego ipaq 3660 na angielskiego. Najprawdopodobniej z 3630 jest identycznie. Co do nakładki spolszczającej to daruj ją sobie. Spowalnia system i rozwala ramki w niektórych programach. Angielskiego jest na tyle mało w ppc ze mozna sie bez niej obejść :D

Romy są np na emulu. Musisz pobrać włoski i angielski rom. Gdzieś na stronie pdaclub jest dokłady opis podmiany romu na inny język.
Are you shpongled?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Prosze O POMOC!..
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 28, 2004, 06:47:14 »
No i nie KRZYCZ na forum.

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
Prosze O POMOC!..
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2004, 08:02:55 »
Dzieki za info..a zna moze ktos namiar..miejsce..gdzie jest ten dokladny opis podmiany romu na inny jezyk..wczoraj przelecialem cale forum i faq.. nie znalazlem..a dlaczego powinienem miec wloski i angielski rom..nie starczy angielski?..(pytam bo jestem zielony w te kloscki)..wiem tez ze sa romy 16 i 32..zapewne 32 nie wejdzie na moje 16 (tak system pokazuje)..i czym sie roznia romy 16 od 32?..

ps.dla ADMINA:)..juz nie bede krzyczal..:)