Instalowanie z poziomu Pocketa

• 4 Odpowiedzi
  • 331 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline biceps33

• 341
  • Sprzęt: Galaxy SII
« dnia: Czerwiec 13, 2005, 17:45:37 »
Witam.

Jestem w miare nowy, chociaż dużo już czytałem, ale na to pytanie nie udało mi się znaleźć odpowiedzi.

Chodzi o to, czy mając program, który instaluje się z poziomu Pocketa (mam iPAQ 1940 ) -  kopiujemy archiwum na pocketa, po czym je odpalamy i dany program się instaluje - to czy jest możliwość żeby to zainstalować na karcie pamięci? mam karte 1 GB a musze zainstalować program w pamięci pocketa ( co skutecznie pomniejsza mi ram) bo inaczej się nie da. Wormsy z karty pamięci też mi nie działały, a tego co teraz chce wgrać wogóle nie da się inaczej zainstalować niż w Program Files, bo z automatu mi sie tam instaluje. pomóżcie.

*

Offline timokie

• 610
  • Sprzęt: Loox C550
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 13, 2005, 18:00:57 »
Zainstaluj CabInstl - ten program pozwala na wybranie miejsca instalacji programow:
http://www.geocities.com/s_k_s_k_s_kru/util.html

*

Offline biceps33

• 341
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 13, 2005, 20:16:03 »
Wielkie dzięki, w jednym przypadku podziałało :) a może macie jeszcze jakiś pomysł co zrobic z wormsami żęby je zainstalować w na karcie pamięci, albo chociaż w iPAQ File Store ?

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 13, 2005, 20:37:49 »
Niestety mi też wormsy nie działały z karty pamięci. może po prostu z nimi się inaczej nie da?

*

Offline biceps33

• 341
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 13, 2005, 20:44:57 »
No to sie chłopaki troche nie postarali, tym bardziej że tej gierki nie usune dopóki pocket będzie żył :P