Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
Programy dla matematyka cd...
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
6 Odpowiedzi
654 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kliperjk
572
«
dnia:
Grudzień 16, 2004, 17:19:05 »
Witam,
przeszukałem całe forum i znalazłem kilka tematów odnośnie programów dla studentów matematyki, jednak niestety dla mnie potrzebne jest obliczanie całek nieoznaczonych (wszystkie podane programy dają możliwość obliczenia całek ozaczonych
) Czy taki program(najlepiej darmowy) istnieje?
uzetex
20
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudzień 20, 2004, 19:49:50 »
Też tego kiedyś szukałem i niestety dedykowanego softu nie znalazłem (aczkolwiek szukałem tylko za free). Kolejny raz więc napiszę, że polecam mix PocketDOS + Derive 4.x (2.x nie chciał mi działać). Niestety PocketDOS płatny
kliperjk
572
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 21, 2004, 14:20:11 »
*********** (bodajze bylo gdzies na forum pdaclub.pl opisany sposob) wiec to nei jest problem. niestety, skomplikowanie programu nie pozwala mi za bardzo z tego programu korzystac,Dziekuje uzetex za odpowiedz. Pozdrawiam
kanczug
19211
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 21, 2004, 16:31:43 »
Nie przeginaj...
kliperjk
572
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 21, 2004, 17:04:13 »
Adminie! Bron Boze nie chodzilo mi o nic NIE LEGALNEGO! Przeciez wykorzystanie hard resetu po 15dniach uzytkowania to nie jest nic zlego(to jest ten latwy sposob)
ps
Nie jestem prawnikiem, jesli to co napisalem jest nie zgodne z prawem, prosze o zagwiazdkowanie i wybaczenie-przeciez zblizaja sie swieta a to czas wybaczania
Poklik
2379
«
Odpowiedź #5 dnia:
Grudzień 21, 2004, 20:10:41 »
Może w darmowym emulatorze pocket hp48 jest taka funkcja? Dodam tylko, że do działania potrzebny jest ROM, najlepiej rom.e49.
Ściągaj najlepiej z tąd:
http://www.hpcalc.org/details.php?id=5936
tu są wszystkie pliki (razem z romem) do odpalenia emulatora.
kliperjk
572
«
Odpowiedź #6 dnia:
Grudzień 21, 2004, 20:22:44 »
Ten kalkulator jest naprawde niezly! jeszcze nie sprawdzalem jak dziala na pockecie, ale na screenshoot-ach prezentuje sie znakomicie:) dzieki Poklik! jak bedzie mial to o co pytalem napisze... pozdrowka
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »