program z bajerami do bluetootha i zarzadzania plikami

• 5 Odpowiedzi
  • 693 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

program z bajerami do bluetootha i zarzadzania plikami
« dnia: Marzec 03, 2008, 14:49:59 »
witam
 szukam jakegos programu do wysylania plikow przez bluetooth bo ten wbudowany w wm6 jest moim zdaniem slabiutki (brakuje mi wyboru gdzie zapisac pliki np na karte pamieci, brakuje mi tez widoku ile procent juz odebralem badz wyslalem) czy znacie jakis dobry program - menadzer do zarzadzania bluetoothem ?
htc tytn II kaiser (orange)

*

Offline kubaa

• 522
    • asuspda.pl
  • Sprzęt: Asus A696
Było: ASUS A686; ASUS A696; HTC Universal; HTC Wizard; ASUS P565, ASUS P552w, Nuvifone G60, Nec MobilePro 900, ASUS P320, ASUS P527, ASUS m930, Toshiba g900,

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: program z bajerami do bluetootha i zarzadzania plikami
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 03, 2008, 18:50:32 »
A tak podłączę się do tematu - mam wbudowanego windcomma w moim ipaczku; da się jakoś wysyłać pliki przez BT bez parowania urządzeń? Ostatnio mnie to wkurzyło jak próbowałem przesłać coś koleżance a tu pocket pokazał zęby ( mało by z  :grin: nie skończył  :E:P

I chyba (zaraz sprawdzę) sobie odpowiem - Total Commander CE 2.5b3 ma w changelogu:

Added: New documented internal commands: (...) 40032 Send via Bluetooth (...)

hmm... zainstalowałem i tego nie widzę :O

[edit]
acha, funkcja działa tylko z MS Stackiem :/
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2008, 19:04:40 wysłana przez kitor :: Kajetan Krykwiński »

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 03, 2008, 20:59:23 »
Może coś takiego?
http://www.pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_cat=36&sortby=t&sort=asc&f_id=106
niestety na moim kaiserku nie dziala , prosze o wiecej aplikacji tego typu
htc tytn II kaiser (orange)

*

Offline kubaa

• 522
    • asuspda.pl
  • Sprzęt: Asus A696
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 04, 2008, 15:27:10 »
W DL na pdaclubie nic tego pokroju już nie ma. Mój brat też szukał czegoś, bo na swoim wizardzie niema dobrego programu zarządzającego BT. Może poszukam jeszcze cos w necie.
Było: ASUS A686; ASUS A696; HTC Universal; HTC Wizard; ASUS P565, ASUS P552w, Nuvifone G60, Nec MobilePro 900, ASUS P320, ASUS P527, ASUS m930, Toshiba g900,

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 04, 2008, 19:25:02 »
btftp share od htc udostepnia pliki, lacznie z cala karta bez parowania. nie trzeba nic wysylac bo kazy fon pokazuje cala zawartosc jak udostepnilismy- jont sam wybiera co sciagnac nawet zwykly samsun nie ma problemow
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.