0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Panasonic SD Formatter
spróbuj formatować w innych urządzeniach, albo przez inny czytnik, wczoraj miałem przeboje z kartą SanDisk 4GB SDHC w pda działało, na kompie nie, zawinił kabel od czytnika. zdarza się.
Może trzeba założyć na nim partycję ext jeszcze raz założyć?
control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management -> w okienku po prawej (niżej) powinny pojawić się wszystkie partycje, aktywne i nie. Jeżeli znajdziesz tam swoją kartę możez usunąć partycję (jeżeli jest) albo ją stworzyć i sformatować. Ale 4GB to raczej FAT32 się nadaje Wcześniej włóż kartę do czytnika.
Przynajmniej + taki że za dużo danych na niej nie miałeś, @Piotrze tak BTW to czy twój WM6.0 obsługuje SDHC? bo może warto się przesiąść są teraz dosyć tanie
możemy się jakoś spotkać na mieście i sprawdzisz czy chodzi Ci SDHC Jakby co to służę pomocą
Ja mam pqi 4GB 150x ale nie sdhc i już 3 razy wymieniałem... teraz muszę iść ale już raczej po kasę bo więcej tego dziadostwa nie wezmę.
Ja już kiedyś opisywałem moje przejścia z kartą 4GB firmy PQI Wymieniałem ją dwa lub trzy razy, w końcu wziąłem kartę innej firmy i działa bez zarzutu. Niestety ale do PQI bardzo się zraziłem