witam,
stalem sie posiadaczem mio mitac 168 - bez zadnych dokumentow, instrukcji cd - tylko kable + case ... stad moja wiedze o palmach czerpie z tego co znajde w sieci i z tego co wykombinuje grzebiac w tym mio...
na poczatku przy podlaczaniu przez usb do notebooka z XP SP2 pytal o sterowniki ... w koncu znalazlem i teraz przy polaczeniu nie robi juz problemow ...
sa one troche dalej :>
palm po podlaczeniu nie jest widoczny jako zadne urzadzenie przez system (tak jak karty flash, urzadzenia usb itd)
wymyslilem, ze moze potrzebuje do szczescia jakiegos activesync i tu mam problem ktorego nie potrafie przeskoczyc - instalacja ktoregokolwiek zaczyna sie i za chwile urywa komunikatem w rodzaju:
praca kreatora zostala przerwana przed ukonczeniem instalacji produktu Microsoft ActiveSync. System nie zostal zmodyfikowany. Aby ukonczyc instalacje innym razem, uruchom ponownie instalatora.
ktos ma jakikolwiek pomysl? dodam ze probowalem z wersjami 4.5 i 4.2 ktore udalo mi sie zdobyc ze stron MS i jakiegos download site'u nizszych wersji nie znalazlem...