Problemy z AvantGo

• 4 Odpowiedzi
  • 592 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Sebol

• **
  • 158
Problemy z AvantGo
« dnia: Lipiec 09, 2003, 17:46:51 »
Probuje odpalic avantgo i jakos mi to nie idzie. Mam zalozone konto na avantgo, mam ustawiona subskrypcje kanalow ale jak w pockecie wezme synch all i w properties ustawie Refresh all content at next sync to mimo to nic mi nie pobiera. Pokazuje sie tylko Updating device configuration  10 of 10 potem connection succesfull i na tym koniec. Nic nie pobiera. Na stronie avantgo w ustawieniach mojego konta mam w zakladce My device w new subscriptions mam kanaly a w zakladce synced subscriptions nie mam nic, a w historii synchronizacji mam ze sie synchronizowal.

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
Problemy z AvantGo
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 09, 2003, 19:19:42 »
A czy w Pockecie wpisałeś swoje dane w ikonkę Avantgo czyli nazwę usera i password (properties)?

*

Offline Sebol

• **
  • 158
Problemy z AvantGo
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 10, 2003, 08:35:36 »
Oczywiscie ze tak. Przeciez napisalem ze jak sie loguje na stronie do swojego konta to tam w historii synchronizacji mam ze sie synchronizowal.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Problemy z AvantGo
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 10, 2003, 13:12:24 »
To zaloz sobie jeszcze jedno konto i sprawdz ... potem bedziemy kombinowac...

*

Offline Sebol

• **
  • 158
Problemy z AvantGo
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 10, 2003, 21:27:02 »
zalozylem i jest to samo. Co dziwniejsze jak robie na tym koncie na MDA to jest ok a jak na Aximie to lipa. Testowalem nawet tego Axima po hard resecie z czystym systemem i co dziwne to niby cos pobiera ale jak wchodze w avantgo to mi pisze ze nie ma zadnej zawartosci :(