problem z wyjsciem audio w moim ipaq

• 5 Odpowiedzi
  • 386 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 01, 2004, 21:49:09 »
Czesc,
Mojego ipaq 3870 uzywam miedzy innymi jako mp3 player. Dzis bez wyraznego powodu zaczelo byc slychac tylko na jeden kanal, a w lewej sluchawce jest cisza. Jak sie docisnie mocno wtyczke to czasem pojawia sie i drugi, ale jak tylko zabiore reke to znow znika. Mialem tak kiedys w tanim walkmanie i go wyrzucilem. Dlaczego sie tak zrobilo, ipaq ostatnio nie spadal, ani nic takiego... Mnostwo czasu dzialal normalnie. Co z tym zrobic i jesli musze sie gdzies zglosic to moze jakies sugestie kto w miare tanio to naprawi w wawie...

W.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2004, 22:17:40 »
Poszukaj dobrego serwisu elektronicznego.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2004, 22:23:07 »
Cytat: jakub kańczugowski
Poszukaj dobrego serwisu elektronicznego.

znam dwa ale mam mieszane uczucia na podstawie poprzednich kontaktow (jeden niedaleko zurawiej, drugi przy sniegockiej). ..

a wiesz moze jak sie nazywa taki rodzaj uszkodzenia?

*

Offline wujo_w

• **
  • 225
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 01, 2004, 23:44:36 »
e tam ja bym na twoim mijscu sam wymienil te gniazdo w ipaq wystraczy lutownica i troszke spoiwa te gniazdo jest takie wielkie ze napewno sobie z tym poradzisz a gniazdo postaraj sobie poszukac w jakims sklepie elektronicznym moze bedzie pasowalo moze

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 02, 2004, 00:34:21 »
Cytat: wujo_w
e tam ja bym na twoim mijscu sam wymienil te gniazdo w ipaq wystraczy lutownica i troszke spoiwa te gniazdo jest takie wielkie ze napewno sobie z tym poradzisz a gniazdo postaraj sobie poszukac w jakims sklepie elektronicznym moze bedzie pasowalo moze

ale jak toto otworzyc?

ps. po moim grzebaniu w gniezdzie agrafka drugi kanal tez juz nie zawsze dziala :]

*

Offline wujo_w

• **
  • 225
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 02, 2004, 00:53:34 »
nie wiem nie mialem  ipaq 3870  bo w moim ipaq 5450 to wystrarczy jeden wkretak <T6 Torx>  lecz w twoim jest to samo napewno