problem z wgrywaniem do PDA

• 5 Odpowiedzi
  • 419 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline krzew

• 22
« dnia: Lipiec 30, 2005, 19:30:53 »
A konkretnie do modelu n35 na karte pamieci. Dotyczy tylko filmow ( dodam ze skonwertowanych ) na karte pamieci. Dochodzi powiedzmy do 1/4, 1/3 skali i zaczyna od poczatku. A tak dodam ze nie mialem zadnych klopotow z instalacja programow, gier, ect.
Plik ktory chce wgrac wcale nie jest taki duzy ( okolo 135MB ) a do tej 1/3 skali idzie jak krew z nosa...

Ma moze ktos jakies propozycje co i jak?

Bede wdzieczny

Pozdrawiam
Maciej

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 30, 2005, 20:16:55 »
Na ten temat był już wątek. Teraz to pewnie będzie trudno go znaleźć. Przy takich dużych plikach należy poczekać, tak to się odbywa przy przenoszeniu. Aby w przyszłości nie mieć problemów lepiej zaopatrzyć się w czytnik kart pamięci do PC.

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 30, 2005, 20:26:11 »
Niestety active sync ma taką pzypadłość, że przy dużych plikach nie pokazuje dokładnie postępu wprzy przesyłaniu dużych plików. Ten temat był już poruszany wiele razy na forum. Uzbruuj się w cierpliwość i czekaj aż się przegra, bo szybko to nie będzie, na pewno kilkadziesiąt minut, znam to z doświadczenia. Najlepsze wyjście toi kupić czytnik kart pamięci, ja zainwestowałem w to około 30 złotych i teraz przesyłanie plików na kartę hula aż miło, a oprócz tego mam przenośny pendrive.

[edit]
Szukałem właśnie tematu z opisanym tym problemem ale nie znalazłem i żeś mnie wyprzedził Lutek;).

*

Offline krzew

• 22
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 30, 2005, 20:47:44 »
Dzieki za rade :) Zawsze po 30 min kapitulowalem :/

*

Offline krzew

• 22
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 01, 2005, 13:12:16 »
Jeszcze jedno pytanko, dlaczego Windows Media Player nie chce odtw. mi filmow przekonwertowanych w programie PocketDivXEncoder_0.3.50 ?? Wogole nie widzi tego pliku, a np program Pocket MVP robi to bez problemu??

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 01, 2005, 17:59:18 »
Windows Media Player odtwarza tylko filmy zapisane w formacie WMV (Windows Media Video). Zainstaluj sobie BetaPlayera lub jego nowsza wersje czyli The Core Pocket Media Player. Pocket MVP to juz historia.