problem z tcpmp

• 9 Odpowiedzi
  • 403 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z tcpmp
« dnia: Wrzesień 20, 2005, 12:38:29 »
Witam!!! Przy próbie instalacji tego programu na palmtopie ASUS 716 wyskakuje komunikat o niezainstalowaniu programu i prosze spróbować jeszcze raz???

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
problem z tcpmp
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2005, 13:46:16 »
Wywal polska lokalizacje :)

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
problem z tcpmp
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2005, 13:52:53 »
Hehe, w regulaminie forum powinno byc zdanie:
"Przed zadaniem pytania na forum wywal polska lokalizacje" ;)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
problem z tcpmp
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 20, 2005, 14:19:21 »
Bedzie "cos" takiego ... w nowym forum :)

problem z tcpmp
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 20, 2005, 14:33:31 »
Dzięki!!! Czy po usunięciu polskiej nakładki i zainstalowaniu programu tcpmp mogę ponownie zainstalować spolszczenie????

*

silentjob

problem z tcpmp
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 20, 2005, 14:38:58 »
Możesz, ale system znów może pracować niestabilnie, i mogą pojawić się inne niespodzianki:).

*

Offline KrzysiekM

• 371
  • Warszawa
  • Sprzęt: iPAQ hx4700, Nokia N95 8GB
problem z tcpmp
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 20, 2005, 14:41:04 »
Pozwolę sobie wtrącić swoje "trzy grosze" do ogólnego tematu.
Zupełnie nie rozumiem osób, które z uporem maniaka instalują tego gniota, jakim jest spolszczenie systemu. Wszędzie się o tym pisze, że ten "wynalazek" tylko komplikuje korzystanie z pocketa. Przecież, nawet dla osób zupełnie nie znających j.angielskiego, wystarczy kilka dni zabawy z PDA, aby intuicyjnie go obsługiwać....

*

silentjob

problem z tcpmp
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 20, 2005, 14:51:00 »
No cóż. Zauważ, że w moim przypadku jako totalnego newbie jakiś czas temu dałem sie podejść, gdyż sprzedawca skutecznie wmówił mi, że lokalizacja jest absolutnie niezbędna do działania pda:). Zainstalowałem, pobawiłem się trochę i doszedłem do wniosku(oraz przeczytawszy kilka postów), że to jednak nie dla mnie:). Po prostu dużo ludzi daje się naciąć, nie można mieć do nich pretensji. Gorzej, gdy upierają się, że jest to naprawdę niezbędny soft, ale to już inny temat;).

*

Offline KrzysiekM

• 371
  • Warszawa
  • Sprzęt: iPAQ hx4700, Nokia N95 8GB
problem z tcpmp
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 20, 2005, 15:28:24 »
Wszystko się zgadza, tylko zauważ, że w tym wątku Jakub i sajlent napisali to, co daje dużo do myślenia... i każdy, kto jest nowicjuszem i nie chce mieć kłopotów ze swoim sprzętem, poczyta forum czy tematyczną grupę dyskusyjną i wyciągnie odpowiednie wnioski, a nie zada pytanie:
Czy po usunięciu polskiej nakładki i zainstalowaniu programu tcpmp mogę ponownie zainstalować spolszczenie????
Ja na początku swojej przygody z PDA, też zainstalowałem polską nakładkę ze zwykłej ciekawości. Wystarczyło mi chyba 15 minut, aby to badziewie natychmiast wywalić....

*

Offline klechu

• 813
problem z tcpmp
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 20, 2005, 16:39:12 »
Nie tylko tobie ... wytrzymalem ja przez 10 min :) jedyne co mi sie podobalo to to ze slownik byl polski i podpowiadal mi koncowki slowek :) poza tym badziew ;). Tymniemniej moj starszy tez ma PDA a niestety jest ze starej rosyjskojezycznej szkoly .... tlumaczenie mu po raz 10ty gdzie ma sobie kliknac zeby cos sie stalo jest na prawde udreka wiec moze sa tacy ktorym spolszczenie by sie przydalo ;). Miedzy nami od pewnego czasu mu tlumacze ze spolszczenia sa beee, w koncu mnie przekonal ze moze mu trzeba wgrac to sie system w zasadzie caly wysypal a ten syf sie nie dal odinstalowac :) HR i wszystko ok:) Trzymajcie sie wiec od tego jak najdalej :)

--
Pozdrowienia,
Klechu